Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. mirage

  mirage 3rd gear

  ebayn motor-puolen hakukoneessa on jonkin sortin bugi. Googlettamalla löytyy enemmän ebay-kohteita, kuin ebayn omalla haulla...
   
 2. ls1978

  ls1978 3rd gear

  Tästä ebay probleemastahan on täällä oma topicci. Joku ostajan turvajuttu estää ison osan ilmoitusten näkymisen USA:n ulkopuolle. Itse olen viime aikoina käyttänyt selailuun Autotempest.com hakukonetta. Sillä näkyy kaikki ebay-ilmoitukset kuin myös saa hakea craigslistiltä.
   
 3. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Mikäli tuo on oikeesti noin neitseellinen kärry, niin en kyllä raaskisi ajaa metriäkään, mikäli tuollaisen omistaisin. Yksikin kolhu tai muu vaurio pudottaa hintaa 50.000 taalaa ja aikakone on pilalla lopullisesti?

  http://longisland.craigslist.org/cto/4304586534.html
   
 4. Arttu78

  Arttu78 Gearhead


  Yksi konsti kai on laittaa profiiliinsa toimitusosoitteeksi joku osoite USA:ssa. Sillä konstilla näkyy kaikki?
   
 5. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Pitäs vaan joko myydä tai sitten ajaa ilosin mielin 20 vuotta ja nauttia "uudesta" autosta.
   
 6. nixon

  nixon 3rd gear

  Joo ja sinne saa monta osoitetta muistiin, että ei pitäs tuottaa ongelmia. Laittaa usa osoitteen ensisijaiseksi, kirjautuu ulos ja takas sisään niin näkyy ilmoitukset.
   
 7. lucky74

  lucky74 2nd gear

 8. timelord

  timelord 1st gear

  Saarijärveltä oli, silloin vuosimalli 1983, ilman valorautaa ja pystyputkia. Tai siis kuvissa oli. Ja hinta oli just 3500e.
  http://www.nettiauto.com/chevrolet/scottsdale/6118936
   
 9. passerby

  passerby 3rd gear

 10. 12345678910

  12345678910 Gearhead


  Niin mitä sitten? Jokainen varmaan ois voinut hakee sillä 3,5 rahalla pois jos se niin halpaa oli ja jokainen voi hinnoitella tuotteensa, sellaista se kapitalismi on.

  P.S. En ole mitenkään kytköksissä tuohon Fleetuun.
   
 11. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Sitä sitten että ostaako noita ihmiset joilla on mitään tietoa hinnasta? Ei tuosta kyllä persesilmälläkään tuon hintaista autoa saa mutta voihan sitä pyytää aina.

  Parastahan se on jos jobbari tms myy saalistaan vuoden ylihinnalla eikä kukaan osta.
   
 12. O.J.

  O.J. 3rd gear

 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Tosi kovahan tolla on hintapyynti mut millä perusteilla sä luokittelet sen laululintaks?
   
 14. O.J.

  O.J. 3rd gear

  Ei liian vakavasti saa ottaa, tottakai näillä voi muutakin tehdä kuin laulaa. :lol: Oma ameriikan-kipinäni sai alkunsa juurikin ko. automallista lapsena. Kyllä priimasta voi omasta mielestäni viisikin kiloa pyytää, mutta toi viisitoista alkaa mennä ohi hupun...
   
 15. Käkö

  Käkö Gearhead

  Jos toi 9500 kilsaa pitää paikkansa ni on toi farkku, vaikka onkin ooppeli ni hintansa väärti, tosin jos joku tarjoo siitä vaikka kypädonan ja myyjä sillä myy niin sehän niiden asia, ei tollasii melkein ajamattomii löydä oikeen mistään... Ei mua oo koskaan kylmänny hintapyynnöt, välillä itekin naureskellu niille ja nekin kohteet myytiin melkein pyyntihinnalla eli kaikille autoille ja prätkille löytyy ostaja, ennemin tai myöhemmin...
   
 16. kmovat

  kmovat 1st gear

 17. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Jos on todella 9500 km niin varmasti tavallaan hintansa arvoinen mut eihän sitä voi ostaa kun se pitäisi laittaa hyllyyn ettei kilometrit kasva kun eihän se sitten ole erikoinen, paitsi erikoisen hyvä? Olisko ollut hautausauto, voisi selittää hyvää kuntoa ja vähiä kilometrejä. Musta väri ei näköjään ilmeisesti ole vielä ehtinyt mattaantua niin kuin näille toisinaan tuppaa käymään..
   
 18. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Toivottavasti tuon mustan Capricen ostaa,joku sellainen henkilö....Jolla on tajua tuon säilyttämisestä :-? ...Eli ostaa pois (Toki hinta on nyt aika taivaissa :eek: ,mutta ainahan niissä on ilmaa)....Eli nyt talteen (Etenkin,jos kilometrimäärä pitää paikkansa!)...Ja vaikka 10-20vuoden päästä sitten kesäkäyttöön (Ja älkää huutako,että "Ei sitä pysty säilyttämään niin kauaa noin hyvänä"...Koska sen pystyy säilyttämään tuollaisena,kuin se nytkin on)...Aikasen varmasti tuo on ollut ruumisautona,kun ilmoituksessakin lukee jotain takapenkin käyttämättömyydestä...Hieno laite kaikinpuolin 8)
   
 19. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Tää SIKAHINTANEN Calibra on ollut myynnissä kauan ja kauan :lol: ...Olkoon ajettu vaikka kuinka vähän,niin kyseessä kuitenkin yli 20vuotta vanha opeli :odroll: ...Hinnassa on ilmaa niin paljon,että sillä kävis pari sukeltajaa meren syvyyksissä :lol: :wc:
   
 20. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

Kerro tästä muillekin!