Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

  2. M

    M Gearhead

  3. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    http://www.nettiauto.com/chevrolet/impala/6974617
    -67 Impalaa olisi tarjolla..
    Tuli mieleen; Torissa mulla osina myytävänä kolaroitu carina e. Ilmoituksen carinakuvassa näkyy impala taustalla, niin melkein siitä enempi kyselyjä, kun carinan osista :D
     
  4. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Hinta kohdallaan..
     
  5. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Jaahas, tuo on mällätty :eek:
    On liikkunut ainakin Salon seudulla ja muistaakseni oli takavuosina punainen. Heinäkuun alussa oli vielä Salon Toritapaamisessa paikalla.
     
  7. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Jep ja kaiken kruunaa komea myyntikuva :D
    En jaksanut kurkata, mutta olisikohan Nettiveneessä samalla kuvalla tuo paatti + peräprutku kaupan ?
     
  8. TempestSTW

    TempestSTW 2nd gear

    Olikohan jotain 8 vuotta sitten kun joku myi jotain nissan primeraa ekan kerran ns. hauskalla ilmoituksella nettiautossa, tuntuu että nykyään moni yrittää samaa. Hyvin harvoin onnistuu. Mutta kuten edellä sanottiin, onhan noita hauska lukea ja ärsyyntyä :D
     
  9. pas2

    pas2 Gearhead

    Hyvä tekniikka kai kun noin rohkeesti on tarjottu. Tai no saahan siitä avon osat tolppamalliin. Tai sitten huutaja ei tiedä, ettei tästä (ainakaan rehellisesti) saa autoa Suomeen enää vai onko prosenttisännöksiin tulossa helpotuksia ja huutajalla sisäpiirin tietoa?
    Tai toisaalta vaan tekee kovasti peltihommia, oikasee ton lokarin jne mutta entäs kun joku entinen omistaja onkin jo vaihtanut jonkun ei-vaihdetuksi merkityn osan?
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    ^
    ja vielä rohkeampi on tuo hintapyyntö 9250 € :odroll:
     
  11. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Paljonkos tuohon Oldsmobilen hintaan tulee "valtion lisää" rekisteröintikatsastusyrityksen jälkeen...? Kori ja moottori vaihdettu. Ja prosentit vaan 47,3...? :eek:

    -----------------------

    http://www.nettiauto.com/ford/pinto/6951441

    Hauskan näköinen laite, mutta ei taida olla omistaja oikeasti myymässä tuota, kun ei voi laittaa edes perustietoja ilmoitukseen: Katsastettu? Yleiskunto? Ja kaikkein typerintä on vastailla hinnan kyselijöille vain sähköpostilla, ettei vaan tule hintapyynti ilmoituksessa näkyviin. Tällaisesta ilmoittelusta tulee ensimmäisenä mieleen, että myyjä on yksinäinen ihminen ja haluaa saada edes jonkinlaista sosiaalista kanssakäyntiä elämäänsä. :wc:
     
  12. Rantti78

    Rantti78 1st gear


    Siis ei voi autoharrastajatkin olla näin munatonta porukkaa, että pitää täällä netissä ihan asioikseen juoruta p*skaa muista? Parempi puolisko liikkuu koirapiireissä ja siellä on samanlaista meininkiä, sillä erotuksella että suurin osa tosiaan on MUIJIA! Mut kai se on nykyään sitten niin, että ukotkin on akkoja, tasa-arvo??

    Jos jonkun p*rsettä oikeasti noin paljon kutittaa se, miten joku markkinoi autoaan niin menkää vinkumaan kasvotusten. Säälittävää akkojen touhua (jopa mun eukon mielestä) tällainen nettipalstoilla juoruilu!
     
  13. 12345678910

    12345678910 Gearhead

  14. Make.S

    Make.S Gearhead

    Eipä ittelläkään noi KV autot ole ollut ihan rehdimmästä päästä...
     
  15. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Edelleen odotan sitä,että milloin Nettiautoon tulis sellainen sääntö,että automaattisesti poistavat tuollaiset ilmoitukset,joissa ei ole hintaa laitettu....Esim tuo Ford Pinton myynti-ilmoitus olisi pitänyt poistaa jo heti kättelyssä :-?....Ja vähintään puolen vuoden kielto,ennenkuin voi uutta ilmoitusta sama henkilö laittaa....Luulis että alkais tälläisellä menettelyllä ne hinnat tuotteisiin myyjien taholta löytymään :-?
     
  16. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Ei tästä nyt kannata itseensä ottaa. Helpompi on laittaa ilmoitukseen paljonko haluaa laitteestaan.

    Edelleen tuntuu monella myyjällä olevan harhainen käsitys siitä, että tekee suurtakin suuremman palveluksen vain vaivautumalla laittamaan tavaran myyntiin. Ja ostaja on totta kai kusipää jos ei tajua satumaisen hyvää tuuriaan ja maksa jopa myyjän haaveiluhintaa kovempaa summaa.

    Vähän niinkuin työelämässä, missä moni irtisanottu kuvitteli tekevänsä yrityksen omistajille suuren palveluksen vain läsnäolollaan. Korvaamattomia kun oltiin.
     
  17. JnZm

    JnZm Gearhead

    Se nyt vaan edistää kaupankäyntiä kun ilmoittaa autostaan vaikka millä koneella, millä varusteilla jne. Eikö mitään saa arvostella tai suutaan avata ilman että se on juoruamista ja paskanpuhumista? Pitääkö kaikki ottaa jonkinlaisena henkilökohtaisena hyökkäyksenä?
     
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Haussa voi rajata pois autot joissa ei ole hintatietoa laittamalla alarajaksi 1 e. Olepa hyvä!

    Joskus kun NA:n sivulla käy niin tulee niitä asiakaskyselyjä. Olen niihin aina laittanut 2 toivetta:
    1 Hinta pakolliseksi
    2 Samat säännöt koskemaan autoliikkeitä kuin yksityisiäkin (ymmärrän kyllä että ruokkivaa kättä ei haluta purra, mutta silti)

    Mutta ei nuo minua silti kauheasti häiritse, paras suomalainen autonmyyntisivuosto joka tapauksessa, lähinnä hakuominaisuuksiensa puolesta. Ja tietysti tarjonnan.

    Kerran oli liikkeellä joku Subaru(?) myynnissä 10 e pyynnillä. Laitoin viestin että otan auton enkä edes tingi, minne voin maksaa? Paluupostissa tuli vastaus että ilmoitukseen oli valitettavasti pujahtanut virhe. Just joo :rotfl:
     
  19. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Vastaava "virhe" oli jossain satasen pyynnillä olevassa sitikassa, olisin sen käynyt heti hakemassa, mutta hinta olikin pari tonnia. No saavatpa klikkauksia firmalleen.
     
  20. rb

    rb Double Gearhead

    Jahas;......

    Montakos sivua edellisestä "ei hintaa ilmoituksessa" kinasta päästiin??

    On hassuja ilmoituksia välillä joo, mutta kannattaako noista nyt päiväänsä pilata.
     

Kerro tästä muillekin!