Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. umpio

    umpio 3rd gear

    Ihan normi huutokauppaahan tuo on; myyjä voi halutessaan tuolla lausekkeella varmistaa sen että kohdetta ei myydä ns. liian halvalla. On ollut huutokaupoissa tapana iät ja ajat. Eikä tuo minua ole ahdistanut, jos ennen huutokauppaa moinen ehto on mainittu. Enemmän välillä se itse huutokauppa ahdistaa enemmän (varsinkin kun itse tarjoaa)... Ja sitten toinen asia on se ihmettelevä myötähäpeän tunne, kun jostain käytetystä akkuporakoneesta maksetaan siinä huutokiimassa enemmän kuin samanmerkkisestä uudesta, jonka saa kaupasta halvemmalla...
     
  2. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Kyllä oikeessa huutokaupassa nimenomaan kauppahinta on se suurin huuto. Se on sen huutokaupan idea,eikös? Jos jännittää ettei siitä paskasta saa haluaamansa summaa niin sitten sitä ei laita huudettavaksi. Ne on varmaan sitten näitä nettiauton "ei hinnoiteltu" tyyppejä missä se romu arvioidaan miljoonan arvoseks eikä uskalleta laitaa hintaa ettei vaan mee liian halvalla. Jos oikeesti haluaa jotain myydä niin joko hinnoittelee sen tuotteen tai sitten huutokauppaa sen ja tyytyy siihen huudettuun summaan.
     
  3. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Ajoneuvojen huutokaupoissa, varsinkin klassikkopuolella useimmiten on joku omistajan asettama alaraja. Huutokaupan säännöthän voi olla melkein mitä vaan kunhan ne etukäteen ilmoitetaan.

    Mutta toi acs tapahtuma on senverran uusi juttu suomessa, että herättää varmasti kysymyksiä. Onhan siellä kaksi mopoa mitkä myydään eniten tarjoaville. Lopuissa on sit varaus. Veikkaan, että alle 10 ajoneuvoa vaihtaa loppujen lopuksi omistajaa.
     
  4. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Et varmaankaan kauhean väärässä ole, moniko vaihtaa omistajaa. Esim. se Austin Healey. Nyt tarjottu 4000€ ja luulen omistajan hamuavan siitä lähemmäs 40000€ (ehkä hieman liioittelen, mutta en paljoa). Toki hinta vielä nousee, mutta mahtaako mennä paljoa yli 20000€?
     
  5. karra

    karra Double Gearhead

    Tehdäänköhän tuolla niin että kun hintavaraus ylitetään niin siitä kerrotaan? Sittenhän ne mukana olevat aktiiviset huutajat pääsee oikeesti kilpailemaan tavaran ostosta, tietäen että on tosi kyseessä.

    Veikkaan että ei kerrota onko hintavaraus ylitetty koska esim jos toisen huudon kanssa ei sitä kerrota niin varausta ei olla ylitetty eli huutoja ei todennäköisesti tulla hyväksymään?
     
  6. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tulikohan rakastavaisille bänät ja lusikat menee jakoon, kun noin hieno auto myydään:)
     
  8. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Toikin on roikkunu aika kauan myynnissä, ei taida paljon kiinnostusta löytyä.
     
  9. M

    M Gearhead

    http://m.nettiauto.com/chevrolet/impala ... 3&vifNav=Y

    Huolellisesti asennettu soitin... Niinpä näkyy. Huolellisesti laitettu todella tökerösti orkkismankan kolon päälle. Tulee alaosasta yli koetaulusta ja impala-tekstinkin päälle on saatu. En kauheasti kehuisi tuollaista työtä.
     
  10. JnZm

    JnZm Gearhead

    Uusi LT1 ja laatikkoremontti töineen 13k€? :rotfl:
     
  11. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ettei olis sitten se koneen vaihto ollut sitten siinä samassa 13 kiloeuron kuitissa mukana? Toivottavasti oli :D

    Ja eiks toi soitin oo semmonen, et siitä menee toi näyttö piiloon? En kyllä sano varmaksi :)
     
  12. umpio

    umpio 3rd gear

    Eikö tuo koneen vaihto ollut tuossa samassa kuitissa; itse ainakin niin ymmärsin? Tuo kyseinen pinohiiren soitin on 2DIN, joten osasyy soittimen paikkavalinnalle voi olla tuossa; omien empiiristen kokemusten mukaan amerikkalaisten isojen autojen isoihin kojetauluihin on saatu mahdutettua aivan naurettavan pieni tila radiolle. Tuo on mielestäni jo saavutus sinänsä, että 2DIN on saatu tungettua kojelautaan tarpeeksi syvälle, ettei ole tarvinnut käyttää niitä mielestäni todella törkeän näköisiä korokekauluksia...
     
  13. umpio

    umpio 3rd gear

  14. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Raha ensisijaisena, mutta ehdota vaihtoa mihinkä vain. (jotain vähemmän tilaavievää kuin auto)

    Siltikään ei saa painepesuria tarjota :rotfl: vai mikä se nyt oli mikä tossa ilmon alussa oli.
     
  15. MeS

    MeS 3rd gear

    Kerrankin ylihintaisen myyjä voi vastata myöntävästi; Onko toi kullattu?
    Mobilessa 3.4 ME

    http://goo.gl/7FrjP6
     
  16. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Jagge joka on tehty Saksassa, kaikkea sitä "oppii" :D

    Myyntitekstistä:

    "Tästä näyttävä käsintehty jagge vaikka baari somisteeksi tai ajoon.
    Valmistettu saksassa Daimlerin tehtaalla."

    http://www.nettiauto.com/jaguar/xj6/7136648

    Maalaus on sitten toinen juttu...
     
  17. kolli22

    kolli22 2nd gear

  18. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Tuossa vin, jos joku haluaa tutkia tarkemmin. SAJJFALG4AK657421 :eek:
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuolla alustanumerolla olisi 2010 Jaguar XK/XJ6, valmistusmaa on Englanti...ei ihan täsmää ainakaan ilmoitukseen, vai mistä repäisit tuon numeron ?

    http://www.vindecoderz.com/EN/Jaguar
     
  20. M

    M Gearhead

    Melkoista scheizea myyjältä. Onko taas yksi niistä jotka kuvittelee brittien daimlerin ja daimler-benzin kuuluvan yhteen...
     

Kerro tästä muillekin!