Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Silloin kun on asialla tietämättömät kusipääkusinaamat,niin tuollaisia myynti-ilmoituksia valitettavasti julkaistaan tavallisten ihmisten naurettaviksi :lol: ....Ja toinen kova ryhmä näkyy olevan ne kysymyksien esittäjät...Joiden takia saa kanssa monet hyvät naurut :rotfl:
     
  2. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Varmaan aika monelle on autokoulun -liikunnan tai duunipaikan tykypäivän opettaja kertonut että muistakaa aina kysyä koska jakohihna on vaihdettu. Se sitten kysytään, kun niin on opetettu vaikkei tiedetä mitä se tarkoittaa.
     
  3. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niitä kun on nykypäivänä AIVAN LIIKAA...jotka autoa ostaessa kyselee täysin idioottimaisia kysymyksiä...ja myös niitä,joilla on autoa ostaessa ihan älyvapaita perusteita/kysymyksiä auton ostotilanteessa :rotfl: ....Nähty on satoja kertoja :lol: ....Tyhmiä kysyville idiooteille ei edes pitäisi ajokorttiakaan missään tapauksessa myöntää :-? ...sen verran urpoa porukkaa sattuu monestikkin näköpiiriin :mad:
     
  4. TempestSTW

    TempestSTW 2nd gear

    Juu, juuri tätä tässä hain mitä Kurko sanoi. Ja osa varmaan ihan sumutusmielessä laittaa ketjullisen auton ilmotukseen että jakohihna juuri vaihdettu kun kuullut ja katsellut että se on hyvä juttu, tietämättä että oma auto on ketjulla, ja tietämättä sitä että ne etenkin vanhoissa autoissa kestää aika usein sen mitä autokin. Enkä tarkota tällä että kyseisen nissanin myyjä niin olis tehnyt. Mun mielestä toi jakohihnapaniikki on vasta viimesen viiden vuoden aikana levinnyt.
     
  5. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Mustakin vähän tuntuu, että jakohihnastressi on ihan 2000-luvun viimeisten vuosien juttuja. Stressattiinko jakohihnasta 70-luvulla kun sellainen tuli Fordin OHC-koneisiin? Niissähän oli joissain jopa suojaamaton jakopää! Ei mielestäni.

    2000-luvulla siihen rinnalle on tulleet nämä "kestävällä ketjukoneella"-lässytykset, jolla myydään käyttöikänsä ehtoopuolella, yleensä siinä 300-400 tuhatta ajettuja autoja. Ok, ensimmäiselle omistajalle ketju on huoleton, poislukien jotkut VAG:n ketjukoneet, mutta siellä ehtoopäässä ero kapenee.

    Ja juju on nimenomaan siinä, että hihna on suunniteltu vaihdettavaksi. Ketju taas kestämään auton suunnitellun käyttöiän, mikä tosin oikeissa automaissa päättyy 200 tonnin jälkeen. Harvassa muussa maassa on isossa mittakaavassa mitään "pienellä laitolla leimalle" -kulttuuria. 200 tonnin jälkeen auto menee paaliin, tai jos on jotenkin ajettavassa kunnossa, karvakäsi-turkkilainen trokaa sen Suomi-pojalle.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    OHC:n kansirempan tekee silti mieluumnin kuin joku 54valve third camin kun koneistushinnat pilvissä.

    Ihmiset kun ei itte tee juuri mitään muutenkaan.
     
  7. karivanner

    karivanner 2nd gear

  8. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    ois varmaan parempipaikka vaikka hintalappu lasissa kadunvarressa.

    toi ei puheluita saattaa olla ihan oikean syyn takana mutta kyllä sille omalle romulle pitää osata hinta määritellä.
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Pitäiskö txtata että "Voisin maksaa 30 donaa, muttei ole pakko ostaa".
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tai sitten syynä huono suomenkielen taito. Kerran ostin kuurolta auton, ei myöskään halunnut soittoja.
     
  11. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

  12. palontie

    palontie Double Gearhead

  13. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    vanteet on hianot, motti väärä :wink:
     
  15. buick71

    buick71 2nd gear

    Duster rekkarilla HP-103,varhaisimpia usa-auto muistoja meikäläiselle!Oli kultaisella seitkyt-kaheksankytluvulla USAlipun värinen,tykkäsin silloin ja tykkäisin vieläkin...
     
  16. JS78

    JS78 3rd gear

  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    On kyllä pirun hieno jotenkin eikä kovin usein näy. Tosin tuohon hintaan pitää kovasti haluta kun saapi 70's fullsizen.
     
  18. urho3

    urho3 Gearhead

    Hieno?? Näyttää ihan nissan/datsun sunnyltä. Makuasioita tietysti,mut ennemmin vaikka sit 100a datsun kun tuo.
     
  19. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    kyllähän etuveto ascona j-body badge engineer käkkylä sentään hieno ja hyvä on. :argue:
     
  20. Herje

    Herje Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!