Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. reynolds

    reynolds 3rd gear

    "itse tehty korisarja,jota et saa mistään" :lol: ...eipä kyllä ole niin väliksikään,että tuollaista todella "hyvällä" maulla tehtyä korisarjaa ei mistään saisikaan :lol: ...tuokin korisarja kannattais repiä vittuun tuosta,ja palauttaa autoon sen omat puskurit :-?
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jaa, no se selittää asian...
     
  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Toisaalta taas joku on nähnyt valon vaihtaessaan Dartin Oldsiin ...
    :poff:
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mää yöllä kanssa mietin logiikkaa tuossa^^. Jos vaihtaa Olssin Tarttiin ja sitten myy eteenpäin sen Tartin niin ei kai se Olssi tule takaisin...? Joskushan sitä joutuu kaikenlaisia pa*koja ottaa vaihdossa että saa auton myytyä, yleensä se vaihdokki menee sitten aika äkisti kiertoon edelleen.
     
  5. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Hieno Viidakkorumpu. Veikkaisin, että kontissa on moottorin syyläri, kun noi putket on niin riukua ja välijäähy on keulassa.
     
  6. JOVA82

    JOVA82 1st gear

    Juu näin on, Toi esiteltiin aikanaan GTI Magazinessa, Fordin 2 litranen V6 ja kun jäähyt ei mahtunu keulalle ni piti siirtää ne perään, sen takia se on vaan 2 paikkanen, kun takapenkin "selkänojan" paikalla on kohtuu tuhti jäähdytin, Sen takia siinä on ovien takana scoopit, niistä menee ilmat jäähyttimelle. Turbot siihen on tullu esittelyn jälkeen, muistaakseni se oli sillon vielä vapaasti hegittävää mallia.
     
  7. gm dealer

    gm dealer Gearhead

  8. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Katoin kans tuota ilmoitusta ja muistelin että se oli taannoin jo myynnissä eri suunnalla. Hinta tais olla jotain 15000 nurkilla, mikä sekin minusta yläkanttiin... :eek:
     
  9. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  10. JnZm

    JnZm Gearhead

    Tuotakin on myyty ja pitkään... hinta on aivan muusta maailmasta, varsinkin kun 3-gennereiden F-kehojen hinnat alkaa lähtemään kolmesta tonnista... Ei ne niin ihmeellisiä autoja olekaan, vaikka itselläkin moinen tallissa on. :wc:
     
  11. Mac

    Mac Gearhead

    http://www.nettiauto.com/chrysler/imperial/7632542
    Ja tuossa samaa sarjaa:
    "Auto on museorekisteröity, edulliset kulut, ei haittaa vaikka liikennekäytössä koko ajan :)"
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niinno, eipä museoautoa taida liikennekäytöstä poistettuakaan saada.

    Kyllähän sitä Buikulan kone- ja laatikkoremppaan teetettynä saa varmaan rahuskia menemään, mutta luulisi että samaan rahaan olisi konehuoneen siistinyt. Samanikäisen Olssin koneremppa tuli kustantamaan 3 rahaa vaikka tein kaiken itse paitsi koneistukset.
     
  13. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Mä luulen että myyjä tarkottaa vaan sitä että kulut pysyy samana koko ajan.

    Ja niinku edellinen puhuja mainitsikin, museovempainta ei saa erikseen liikenteestä pois, taitais pullahtaa museorekisteristäkin pois? Mutua tosin tää jälkimmäinen sivulause...
     
  14. M

    M Gearhead

    Myyjä on sama koijari, jolla on -68 442 projekti myynnissä. Ilmoituksessa väittää -69 koneen olevan alkuperäinen ja että siihen sopii chevyn kannet...
     
  15. 69

    69 Gearhead

    Museoajoneuvollakin on mahdollista ajaa vaikka joka päivä ihan laillisestikkin.
     
  16. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Jos ei nyt kumminkaan TAAS aloteta samaa ajan-museoautolla-joka-päivä-kun-en-aja-kuin-niin-ja-niin-monta-tuntia-vuorokaudessa keskustelua...
     
  17. 69

    69 Gearhead

    Tarkotin et museoautoon voi ottaa normaali liikenne vakuutuksen
     
  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

  19. 69

    69 Gearhead

    ^ Yllättävän kova peltiseltä näyttää kuitenkin, no lattia voi olla pehmee.
     
  20. Marklin

    Marklin Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!