Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Ftw-

    Ftw- Gearhead

  2. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Minä voin myydä puoleen hintaan volvon paperit :rotfl:
     
  3. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  6. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Mikähän tossakin sit ideana? Luulisi tuollaisella pyynnöllä panostavan kunnon kuviin/ videoon joka puolelta autoa. Eikä tekniikan ja varusteiden ja mahdollisesti historian erittely tekisi sekään pahaa.
     
  7. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Kaks kuvaa, ja neki samasta suunnasta. Myyjä on oikein panostanut ilmoitukseen, mutta ei kai sen niin väliä, kun on noinkin halvasta tuotteesta kysymys? :odroll:
     
  8. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Miten sitä aikanaan sai ostettua tai myytyä yhtään autoa kun ei ollut käytössä muuta kuin keltaisenpörssin rivi-ilmoitus ja jos oikeen panosti niin v-8 tai mobilistin postimerkin kokoisella kuvalla varustettu myynti-ilmoitus.
    No nykypäivän kaupankäyntiä kuitenkin helpottaa kun laittaa niitä kuvia. Niitä kun saa ihan ilmaiseksi otettua ja lisättyä toisin kun rivi-ilmoitusten aikaan...
     
  9. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Sellanen joka tommosta autoo haluaa,ei haaveile ja voivottele netissä vaan varmasti ottaa sen luurin käteen ja soittaa.
     
  10. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    ^totta, nykyään renkaanpotkiminenkin on virtuaalista. Vain kuvankerääjä pahoittaa mielensä ko. ilmoituksesta.
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Joo,ja johan toi koppa itsessään on myyvä
     
  12. JRD50

    JRD50 3rd gear

  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

  14. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    ^^Ehkä tämän takana on tieto siitä että peruutusmatkat ovat halvemmpia, selvää säästöä siis on tavoiteltu.
     
  15. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Moni myyjä myös tuntuu olevan sen verran yksinäinen, että on pakko yrittää löytää jostain juttukaveri edes puhelimen välityksellä, kun niihin ilmoituksiin ei voi laittaa yksinkertaisimpia perusasioitakaan, vaan kaikesta pitäisi erikseen soittaa.
     
  16. timuli

    timuli Gearhead

    Coronettiin on sentään saatu hinta laitettua. Jotku ei saa sitäkään laitettua,saati mitään muutakaan oleellista tietoa.
    Sitten kun joku ostajaehdokas kyselee lisätietoja,siihen vastataan sähköpostiin,ettei vaan kukaan muu näe vastausta,vaan joutuu sen itse kysymään ja taas vastataan sähköpostiin ja oravanpyörä on valmis...
     
  17. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    Paljon on myös kirjeenvaihto ilmoituksia eli ei ole puh.numeroa mistä tavoittaisi, en tiedä mikä siinä on takana, onhan noita kontakti-palstoja ym. tsättejä kuitenkin jokaiselle s-suuntaukselle nykyään.
     
  18. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Eihän se tarvitse autokauppaan kuin yhden ostajan ei yhtään enempää eikä vähempää.
    On se niin vaikeaa se chättiauton ilmoituksen teko kun siihen saa niitä kuvia ihan kivasti laitettua ja lisää haluavalle tekee kuvakansion nettiin ja laittaa linkin ostajaehdokkaalle katselee sitten siitä.
     
  19. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    Kaikille se netti-ilmoitus-kuva-tsätti-kansio ei ole se itsetarkoitus vaan jopa välttämätön paha. Tosiaan kyllä se joka tavarasta on oikeasti kiinnostunut tarttuu luuriin, eikä siihenkään teksti-viesti mielessä, se nyt vaan on niin. Toki ymmärrän myös että joku saa hyvän mielen ihan pelkästään virtuaali-autoharrastuksestakin;, tallipaikka on halpa ja osat melkein ilmaisia, kädetkään ei likastu ja voi vaihtaa kalustoa tai hommata lisää kalustoa mielinmäärin helposti, ei siinä mitään, jokainen tyylillään...
     
  20. v80

    v80 Gearhead

Kerro tästä muillekin!