Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  :rotfl: Aika hurjan näkönen laitos!
   
 2. toyopet

  toyopet Double Gearhead

 3. Gunnar

  Gunnar 1st gear

  JFK:n Lincolni ei vissiin tainnu olla luodinkestävä :-?
   
 4. Per Besserwisser

  Per Besserwisser 1st gear

  Oli se muistaakseni jonkintasoinen. Tais siinä olla sellainen paikoilleen nostattava luodinkestävä läpinäkyvä kuplakatto.

  Ongelma taisi olla se, että päättivät jättää katon pois Dallasissa..
   
 5. Nutlass

  Nutlass Gearhead

 6. 440Magnum

  440Magnum 1st gear

  :eek: siis voi herranperse :rotfl:
   
 7. 440Magnum

  440Magnum 1st gear

 8. bathory

  bathory Gearhead

 9. Per Besserwisser

  Per Besserwisser 1st gear

  No vittuvie onhan tuo! Noita sai 25-35 000 mk.. Ihan Ok kunnossa 90-luvulla.
  En kele maksa vanhasta paskasta pätkääkään enempää!! :mad: :mad:
   
 10. jart$u

  jart$u Gearhead

  ot, sorry, mut tolla logiikalla jää tänäpäivänä ostokset aika vähiin, ihan bensasta ja muista perustarpeista lähtien... :odroll:
   
 11. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  joo on se kumma kun euroon mentiin niin harraste-autojen hinnat 2-3kertaistui...
  itse meinasin soittaa eilen jannulle jolla mun mielestä hieno chevy II myynnissä.
  näytti kuvissa tod hyvältä ja kun ilmossa luki että vois myydä rullaavana niin olin jo puhelin kourassa,sitten huomasin että joku oli kysynyt rullaavan hintaa...4500e!!!!26 000mk!!! en tarkoita että ilman pitäisi saada mutta joku roti sentään.
  sen jälkeen kun ameeriikasta alkoi kuulumaan huutokauppojen hintoja mitä siellä isoo-kenkäiset makselee niin jos -69 mach1 myytiin huutokaupassa 80 000 dollaria niin heti jokainen -69 musse kuutoskoneellakin makso suomessa vähintään 2-kertaisesti vanhaan pyyntiin....
  jäi soittamatta...
   
 12. On se vaan kumma että kaikki ei älyä vieläkään että vanhoja jenkkejä ei enää riitä kaikille. Niillä on tällä hetkellä valtava kysyntä ympäri maailman, ja uusia ei tehdä. On aivan turha vaikertaa että -90 luvulla se maksoi sen verran ja tuo tuon verran. Se ois pitänyt ostaa silloin kun niitä sai halvalla. Hinnat ei tule jatkossa enää laskemaan, luulen että suunta on toinen. Se on kylmä fakta. Veikkaan että esim. 10 vuoden päästä itketään että se ja se meni ryssille vastaavasti kuin tänä päivänä surkutellaan että svedut ostaa kaiken. Se on vaan raaka tosiasia että vanhat harrasteautot eivät enää nykyään ole mitään tusinakamaa vaan monien himoitsemia klassikkoja, jotka on myös hyviä sijoituksia. Jos haluaa vielä jossain vaiheessa elämäänsä harrastaa vanhempia jenkkiautoja, niin nyt niitä kannattaa ostaa kun vielä on hinnoissa jotain järkeä. Jatkossa se tulee hyvin pitkälti olemaan rahamiesten hommaa :-?
   
 13. jart$u

  jart$u Gearhead

  asian ytimessä.esim. toi charger on kohtuuhintainen, sanokoon kitisijät mitä haluaa. ken ostaa sen nyt, onnittelee itseään 10 vuoden kuluttua (jos malttaa pitää sitä niin kauan). vanhassa (jenkki)raudassa on raha turvassa.
   
 14. bdr529

  bdr529 1st gear

  Hyväkuntoiset kuplavolkkarit on menneet vastaavasti ylös - vaikka niitä on sentään Suomessakin vielä tuhansia jäljelllä.

  Ennen sai vanhan tädin käytössä olleen siistin ja hyvän alkuperäiskuntoisen Kuplan kahdella tuhannella markalla. Nyt ei samanlaiseen kaksi tuhatta euroa riitä, mutta eipä niitä enää olekaan alkuperäisten omistajien omistuksessa.

  Tavallisia oikeita jenkkiautoja kasilla ja takavedolla ei ole pahemmin tehty enää kymmeneen vuoteen. Erityisretronostalgiamalleja toki, mutta niiden ensimmäinenkin omistaja on useimmiten jonkinasteinen harrastaja.

  Talouslehdissä piirrellään käppyröitä maapallon öljyvarojen tuotannon lakipisteen saavuttamisesta ja käyrän kääntymisestä alaspäin. Hinnat kääntyvät vastaavasti ylöspäin ja sama koskee harrastuskäyttöön hankittavia vanhoja autoja. Kysyntä ja tarjonta.

  Amerikkaan tosin povaillaan taloustaantumaa lähiajoiksi. Huutokauppahinnat ehkä tasaantuvat sen myötä.
   
 15. 4dtolppamies

  4dtolppamies Gearhead

  Bongasin juuri Nettiautosta noin sadannen kerran sen tosiasian, että siellä on serverit tai nettiyhteydet tillin talin viturallaan.

  Ehkäpä pohjoiskalotin huonoiten teknisesti toteutettu saitti?
   
 16. Nutlass

  Nutlass Gearhead

  Siellä taitaa olla jotain päivityksiä menossa ainakin ilmoituksen mukaan.
  Paremmin toi kuitenkin yleensä toimii kuin esim. värillinenpörssi ja huutonetti, niiden selaamista ei mun hermo kestä ollenkaan.
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Toi Nettiauton sivuston hitaus ja usein lähes kokonaan toimimattomuus on kyllä melkonen miinus koko hommalle. Idea on hyvä ja silloin kun se sattuu toimimaan niin taitas olla nykysin paras paikka kaupusteluun mut niillä lie ainakin sellanen ongelma ettei serverin kapasiteetti riitä alkuunkaan samaa tahtia kun sinne tulee sekä lisää ilmoituksia että kehittelevät ite lisäjuttuja sivuille ja olisko vielä muitakin koodausongelmia ja mokia tökkimisen taustalla. Huonompi juttu :(
   
 18. 455STW

  455STW Gearhead

 19. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Näinpä. Ja yllättäen jenkeistäkään ei enää löydy niitä vaarivainaan 59 caddyja mummojen autotalleista joita sai ostaa poisvientihintaan kuten joskus 80-luvulla saattoi oikein hyvällä tuurilla käydä. Ennen oli ennen ja nyt on nyt. Venäjälle ja aasiaan uppoaa sellainen määrä autoja ettei kukaan usko ja ne äijät eivät tinkaa ja kysele hintoja vaan ostavat just sen mitä haluavat. Onneks nuo ostavat eri hintaluokan autoja kun meikäläiset mutta kyllä se määrättyä nostetta luo kaikkiin autoihin.
   
 20. Mokomakin

  Mokomakin Gearhead

Kerro tästä muillekin!