Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Tiedä sitten perspensselin harvinaisuudesta mutta yhden omistavana ja sitä myyvänä(yllätys) kun nyt on ihan pakko saada joku hirvee ahdistusta ja apatiaa aiheuttava tötterö tilalle. Se tuntuis tuo hinnoittelu olevan aika vaikeaa oman auton kohdallakin. Ilman pitäis vissiin antaa että moinen "epäjenkki" edes kelpaisi. Ainakin jos siihen vertaa mitä tarjouksia on tullut. Oikein tekstiviestillä ja ilman nimeä. :) Kaippa nuokin kohta rupeavat olemaan harvinaisia, käy kun leppäjeepeille. Kaikki laulettu tai purettu paloiksi. Muutenkin tuntuu että fiksusti hinnoitellut harrastejenkit on jo kauan aikaa sitten hävinneet. Nykyajan meininki tuommonen noususuhdanne.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Joo, yhden "perspensselin" myös omistaneena ja myyneenä, aika pitkälti samaa mieltä. Omani myin tuossa 6-7v. sit ja meininki oli jo silloin aika pitkälti sama. Jäi kans maku et vaikka semmoisen ois lahjoittamassa, ni silti varmaan tingittäis vielä lahjoittajalta rahaa kaupan päälle.

    Ja jos ite haluaa rahaa, niin kaikenmaailman oman elämänsä palsanmäet tarjoaa sen puolet pyynnistä, riippumatta haluaako 500€ vai 5000€.

    No, se hyvä puoli tässä persaukisuudessa on, ettei ihan hirveen usein tartte autoja kaupitella. :D
     
  3. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    mikkis83 ja isalmela tykkäävät tästä.
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    passerby, Kalu ja Rotten tykkäävät tästä.
  5. Rotten

    Rotten Gearhead

    passerby tykkää tästä.
  6. speedy

    speedy Double Gearhead

  7. caprice307

    caprice307 Gearhead

  8. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  9. isalmela

    isalmela Gearhead

  10. speedy

    speedy Double Gearhead

    Velimiehellä oli kaheksakytluvulla tuommonen viininpunanen höylä merkkuri ..
     
  11. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Joo, trukkivanteet sopii nimensä mukaisesti tavara-autoihin....
     
  12. ido59

    ido59 Gearhead

    Paavo Koivisto jäi koulusta jo ensiluokkien jälkeen, juuri kun olisi pitänyt opetella tekstaamista sekä isojen ja pienten kirjainten käyttö- ja merkityseroja.

    TAI SITTEN PAAVON AUTOT MENEVÄT PAREMMIN KAUPAKSI, KUN HUUTAA OIKEIN KOVAA!
     
    mikkis83 ja Karpov tykkäävät tästä.
  13. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Ääh Paavolla jäänyt lasit autoon niin ei näe mitä kirjoittaa. Siksi caps lock käytössä. Mulla moni tuttu viestittelee isoilla kirjaimilla juurikin tän takia.
     
  14. passerby

    passerby Gearhead

  15. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    On tuollaisia näkynyt -80 luvulla ainakin yhdessä R/T Chargerissa.
    Varmaan joku nuija vaihtanut päittäin alkuperäisiin.
     
  16. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Eikohän ton tyyliset vanteet ollut aika yleisiä aikoinaan. Autossa kun autossa. Vaihtoehto kun oli tavalliset peltivanteet.
     
  17. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Valitettavasti niitä on on näkynyt monenlaisissa muissakin muuten hienoissa autoissa. Onneksi ne saa vaihdettua, jos ei muuta isompaa vahinkoa ole tapahtunut ;-)
     
    Rotten ja viikinki75 tykkäävät tästä.
  18. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Kyllähän noita vanteita aikanaan oli muitakin. Esim. Slot mags-tyyliset alut, viispuolakromivanteita oli monelta eri valmistajalta, Centerline ja sen jäljitelmät yms. Valmistajia oli esim. Gragar, Western, Appliance, Wolfrace, Centerline, Weld, eli vaihtoehtoja oli tarjolla. Mutta valitettavan usein joku halusi ostaa Trucker-vanteet muuten hienoon hardtoppiin...
     
  19. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Juu olihan niitä... ..kiva kuolata katalogeista. Maksoivat vaan helposti auton hinnan;)
    Ja puhun nyt näistä katukuvassa näkyvistä "käyttöjenkeistä". Joissain oli edessä peltivanteet ja takana leveämmät alut.:D

    Muistaakseni jossain V8-Magazinen juttu-autossakin vaihdettiin aluvanteita puolelta toiselle kuvausten yhteydessä, kun ei ollut kun 2 kpl.
     
    Rotten tykkää tästä.
  20. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Niin. Aika monessa oli pilattu alkuperäiset ehjät vinyyli bucket seatit plyyshiverhoilulla, orkkis ratti korvattu kumiratilla, keskikonsoli rikottu tarvikeshifterin tieltä sekä klassisin virhe oli sahata virheettömiin kojelautaan ja oviin aukot stereolaitteita varten.
     
    mikkis83 ja Pertti K tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!