Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mutta kumpi on oikein, buick lakaplre vai buick lekaplre? Siisti veitti ainakin vähäisissä kuvissa. Jaa lukee siellä tekstissä todke monakokin....
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niinpä, kumpi lie sitten arvokkaampi lakaplre vai lekaplre. Kätevä muuten kun on vaakakuvasta tehty ensin pystykuva ja sitten taas vaakakuva, niin ei vie näytöstä niin isoa alaa.
     
  3. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Joskus oon miettiny, eikö ole mitään väliä vai eikö tosissaan osaa lukea vai onko niin kiire,ettei ehdi katsoa, mitä tuli kirjoitettua? Vahvimmin veikkaan ensin mainittua. Siitä taas herää kysymys, miksi? Eikö se ole kaikkien etu että tavara vaihtaisi omistajaa vai onko tuo joillekin joutavan ajan kuluttamista. Itse pyrin faktat aina kirjoittamaan oikein. Tavallaan varmaan noloa sekin mutta aion tehdä niin myös jatkossa.
     
    Peeaa ja isalmela tykkäävät tästä.
  4. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Mulla kans ahdistaa aika paljonkin ilmoitukset ja muutkin tuotokset netissä jotka on kirjoitettu noin huolellisesti päin persettä. Kuitenkin peruskoulussa jo opetetaan yhdyssanat, välimerkit, alkukirjaimet ym. sille tasolle että yks auton myynti-ilmoitus pitäis niillä kyllä onnistua. Toki jokuhan on voinut saada äidinkielestä syystä tai toisesta viitosen ja osalla on synnynnäinen lukihäiriö, se tulis ehkä meikäläisenkin muistaa kun seuraavan kerran alkaa otsasuonet sykkiä nettiautossa... :/ Suomi on hankala kieli, osa ilmoittajista on mamuja ja osa sitä kansanryhmää jonka kulttuuriin ei kuulu mm. koulunkäynti (mutta kaupankäynti sitäkin enemmän).
     
    roadikas tykkää tästä.
  5. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    https://www.nettiauto.com/peugeot/205/9289080

    Peugeot 205 1988 hintaan 8500 e... Myynti-ilmoituksessa myyjä yrittää selittää (itselleen?) miksi hinta on ihan tolkuton. Tässä vastakommentit myyjälle:

    Arvostettu ja harvinainen todellinen klassikko, jonka hinnat ovat nousussa. Harvinaisuus on aika joustava käsite, kun yli 5 miljoonaa autoa valmistettu, joista GTi versiota muutamia satoja tuhansia kappaleita. Ja joo, onhan GTi:n hinnat Suomessa tonnista 1500 euron paikkeille noussut viimeisen 2 vuoden aikana. Ei taida ikinä Pikku-Pösön hinta kivuta tuolle tasolle. Vai maksaako nykyään kukaan 60-luvun Pösö 204:sta yli 3000 e? Todennäköisesti ei? Ranskassa on kylläkin viime aikoina myyty Pösö 205 GTi:tä tuohon myynti-ilmoituksen hintaan, mutta ne ovat olleet melkein ajamattomia autoja, ei näitä 200 000 km suolaloskassa rullattuja.

    30 vuotta vanhat autot vaativat reippaasti työtunteja, jotta ne ovat tässä kunnossa. Kysy itseltäsi, haluatko valmiin auton tästä vai haluatko ehkä säästää tonnin pari, jos teet itse sen ostamalla raakileen parilla tonnilla. Puhumatta siitä, että haet ulkomailta ja maksat rahdin, veron ja ehkäpä pari kallista yllätystä. mm. iäkkäällä sukulaisellani on perusmallin 205 kunnoltaan parempi kuin tuo. Ei ole koskaan mennyt paljoa työtunteja, kun autoa on aina säilyttetty tallissa ja ajettu vuosittain aika vähän. Jos se tulisi myyntiin, niin saattaisi siitä joku 700-800 euroa maksaa. Mallia myyty niin paljon, että näitä riittää.

    Auto on myytävänä 14.12.2017 asti ja myydään harrastajalle/keräilijälle. Myyjä on auto harrastaja. Oikein rajoitettu myyntiaika kun puhelin varmaan soi tauotta, hah hah. Myydään vaan harrastajalle. Entä mitä tapahtuu jos ostaja ei olekaan autoharrastaja? Miksi ostajaa kiinnostaisi tietää onko myyjä aikuisviihdetaiteilija vai autoharrastaja? Onhan romurallikuskitkin autoharrastajia.
     
    Muokattu: 10.12.2017
    Rotten ja Karpov tykkäävät tästä.
  6. Bukero

    Bukero Gearhead

    no mutta pohjanmaalla jos tuo olis ollut rotke monako
     
  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Vähän ootee. Mua ei ärsytä mikää muu niin paljoo ku lausutaa täällä suamessa noita autoja niiko amerikassa. Kuten vaikka döts, tai daster, plimith on jo niin vaikee sanoo, et se onneks on aina plymppari... Feirlein kirjotetaankin sitten fireline...
     
  8. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Jenkkilässä törmää usein myynti-ilmoituksiin, joissa on tarina kirjoitettu yhteen pötköön. Ei lauseita, pisteitä, pilkkuja eikä isoja kirjaimia.:confused:
    Välillä hankalaa selvittää, mitäköhän on oikeasti yritetty kertoa tai jättää kertomatta. Finlandiassa tuollaisia harvemmin. Ainahan se luo "mielikuvaa" omistajasta kun kirjoitus ontuu. Niin ja onhan se mahdollisuus korjata kirjoitusvirheet myöhemminkin kun ne huomaa.
     
  9. miguelo

    miguelo Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ihan siisti dötsi, paljonkohan se haluais rahaa tosta? Tuskin arvostaa, jos mä soitan ja lähden tinkaamaan kahdesta tonnista, kun "ei oo ees monaco"
     
    Rotten tykkää tästä.
  11. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    :D
    Mutta ikävä kyllä tollasia saa jenkeistä 10-15k hintaan. Veikkaan tuon pyyntiä yli 20k, jota taas kukaan ei maksa. Vaikka onkin harvinainen 440 Polara.
    C-bodyt ei vaan ole arvostettuja, ellei ole sit SFGT 6bbl yms...
     
  12. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    Super hieno ja mahtavalla historialla. Yritin hieman googlettaa noita valmistusmääriä, mutta en oikein löytänyt... tuskin on kovinkaan paljoa näillä optioilla? Mukavat optiot polarassa... olis nannaa, jos tuossa olis vielä alkuperäinen sure grip kiinni ja välitys... 3.23? Taitaa olla vielä rim blow rattikin kiinni?

    Tuosta hintapolitiikasta kyseisen auton kohdalla pieni tietoisku. Esitteen mukaan hinta uutena ollut 76800 mk vuonna -73... nykyrahassa rapiat 87000 euroa.
     
  13. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Eli saman hintainen mitä "hinnat alkaen" Jeep Grand Cherokee.

    Tavallaan hinnat on pysyneet linjassaan.
     
    rane58 tykkää tästä.
  14. bazi89

    bazi89 2nd gear

  15. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  16. Hai

    Hai Double Gearhead

    Ilmoituksen mukaan 5300€.
    Paina siitä kohdasta "lataa/tulosta" niin saat alkuperäisen ilmoituksen.
     
  17. bazi89

    bazi89 2nd gear

    Se meni mulle kaupaksi..:D
    Alunperin pyynti oli 7900e ja sitten se laski 5300e..
     
    päivystäjä, isalmela, leivonharri ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. bazi89

    bazi89 2nd gear

    Oli ollut kyseisellä omistajalla keväästä asti, ei osannut historiasta sanoa muutakuin, että 15vuotta seisonut lämpöisessä hallissa ennen tätä kevättä.
     
  19. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Onneks olkoon! Kai pidät tuon lookin? Tai maks. motiivimaalaus konepeltiin.
     
  20. bazi89

    bazi89 2nd gear

    Omaan silmään nuo "levikkeet" ei oikein tuohon sovi ja jos puskurit ja maskin saisi kromiseksi, niin sitten ulkopuoli miellyttäisi omaa silmää..:) Koko syksyn etsin itelle ekaa jenkki autoa ja sitte tuo löyty mielestäni sopu hintaan, niin piti ostaa.
     
    J.J., leivonharri ja wilburi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!