Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ois tossa kaverilla todella siisti -90 caprice farkku,hinta alkaa kolmosella.On pehmeellä penkillä.
     
    wilburi ja Karpov tykkäävät tästä.
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jep just näin. Hlöautoja ollut aikalailla samaan hintaan kun siistejä pakuja jostain syystä. Yli 3500€ rupee oleen jo tiukassa jostain 200-300tkm ajetusta perus siististä ja räpellysvapaasta.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Jooh eipä henkilöautosta saa nykyään oikeestaa yhtään enempää kun noista kovistakaan penkeistä jostain syystä, muutama vuos sitten oli vielä eroja. Maaliskuussa yleensä myyny aina farkut millä talven ajellu about ja kyllä niistä on sen järestään 2000€ saanu suht nopeella myynnillä vielä vaikka kovilla penkeillä olleetkin.
    En kyllä usko että tästä henkilöautosta syystä tai toisesta sen enempää sais vaikka onkin 305+700r4 ja pehmeillä penkeillä.
     
    Karpov tykkää tästä.
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kyl minust näytti että ne oli kaikki tuol kaapelitehtaan pihalla kustom kulturellin aikoihin :D
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    Tarviiko oikeasti ihmetellä, jos ei ihan hirveesti laiteta Suomessa tarjolle niitä siisteimpiä farmareita.

    En kiellä, etteikö 4000-6000:lla saa varmasti kaikenlaisiakin autoja, jotka monet luokittelevat erilaisiksi harrasteautoiksi, mutta minä siis käyttiksiksi: 2000-luvun taitteen Mersuja, Audeja ja Bemareita... kyllä joo saa. Overdrive palstalla kun ollaan ja USA-autohenkisesti ihmettelen toisaalta, että mitä ne "paljo muutakin kun jotain kasarifarkkuja" oikein nyt tarkoittaa, noin jenkkiautoina? 6-koneisia kompakteja tai vähän isompia 6-koneisia 4-ovisia ehkä satunnaisesti 60-luvulta, jopa v8-koneisia 70-lukuisia autoja...melkein jättäen jo sen sanan "hyväkuntoisia" kuitenkin pois? Että mitä niin hemmetin hienoa sitten todellakaan saa Suomesta 4000-6000 eurolla tänään?

    Farmareista vielä, että ei kai tuo ole ihme, että pakujen ja henkilöautojen hintaero on pieni, jos se hemmetin autovero on jotain 500 euroa vrt. aiempaan 15'000 euroa nyt. Sen muutostyön voi ihan rahalla laskea. Penkkejäkin aina jostain halutessaan saa.
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Oli se ero pieni jo ennen tuota muutostyön hinnan alenemista.

    Suomessa on vähän kimurantit hintapolitiikat varsinkin jenkkipuolella. Ei siihen silti auta ihmettely tai nurina, vakio farkku jonka hinta on yli 4k on vaan vaikea myydä.
     
    xarper tykkää tästä.
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Toinen toistaan synkemmän näköisinä...
     
  8. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei tartte ihmetellä, niillä ajetaan itse.

    Ostin viime syksynä 4 alkavalla numerolla leimatun 2d HT lincolnin ajalta enne turvapuskureita. Ei hyväkuntonen muttei täys raatokaan. Ostin myös 2d ht cadillacin 2010- luvun alkuvuosina 5 tai 6 alkavalla summalla (en muista) seki ajalta enne turvapuskureita. Einsekään täysraato eikä hyväkuntonenkaan. Molemmat ollu julkisesti myynnissä enkä varmasti mitään nopeuskilpailua voittanut kun molemmat oli myynnissä kauan. Koen että jo noi on "paljon muutakin kun kasarifarkkuja" mihin olis ollu tyytyminen jos olisin jollain 2000 euron pudjetilla ollu ostamassa.

    Mutta siinä mielessä se on totta että vaihtoehdot lisääntyy sitämukaa kuin rahasumma lisääntyy.
     
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Nää on taas näitä makuasioita, mut itse laittaisin ennemmin sen 5-6k€ ehjään ja hienoon kantti-Capriceen kun 70-luvun Linkkiin. Itseasiassa tunnen suurehkoa omistushalua 80-luvun GM B-koriseen, mutta sen pitäisi olla todella ehjä hyvä, työmaita on ollut jo tarpeeksi... Eihän sellaisia ehjiä taida enää Suomessa olla, tonnin-parin farkut on sen verran väsähtäneitä että ei kiitos.
     
    Holley, Charger´69, rb ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Kyl kokemuksesta voin sanoa että ehjiäkin on. Ne ei ihan aina vaa löydä noille julkisille myyntipalstoille ja niissäki on vikansa esim. 80-luvun amerikan tuotteissa tuntuu maalit ja lakka hilseilevän vaikka olis miten hyvin pidetty.
     
  11. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joo on niitä ehjiä varmaan joitakin, mutta aika vähän... Ehjällä tarkoitan sellaista missä runko ei ole takapäästään jo paperinohut, kattoverhous on ehjä, ovien välit ja pohjat ei ole ruosteiset jne. Tottakai 30-vuotiaassa autossa voi maalipinnassa olla jo käytön jälkeä ja himmentymää, tosin mun mielestä se pintamaalin hilseily on enemmän GM:n tavara-autojen ongelma, ei niinkään henkilöautojen jotka vaan tuntuu menevän himmeäksi...
     
    Holley tykkää tästä.
  12. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Yks tollane caprice on tiedossa joka pidetty niin hyvin kun autoa voi pitää, ei ajettu kun muutamana ekana vuonna ympärivuoden ja sen jälkeen pantu talliin ja ajettu vain kesäsin.

    Silti takaluukun lakan alle tullu valkosia täpliä, konepellin maalipinta on vaan ohut että se vaan kesii pois. Väri on tumman sininen. En ole vielä keksiny miten ton saa pysäämään.
     
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  14. kimmok2014

    kimmok2014 2nd gear

    Dodge Challenger
    RT/SE SIX_PACK
    ID 9446918.

    Kupari metalliväri coupé henkilöauto

    Harvinainen -70 R/T SE sixpack . Ei tule usein vastaan ....
     
  15. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  17. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

    Tuli vaan mieleen että onko sinne laitettu AMC:n 199 cid kutonen...
     
  18. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Vähän kulunut 198 slant six, niin aika lähellä ilmoitettua tilavuutta alkaa jo olla.
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niinjuu jos sellanenkin on olemassa! Mä mopareista mittään tiiä.
     
  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    199cid on rämpylän koneen tilavuus, 198 on moopparin, tosin taitaa olla aika harvinainen. Oli vissiin vaan dusteriin 198 tarjolla?
     

Kerro tästä muillekin!