Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. partakukko

    partakukko 3rd gear

    esimerkiksi mulla ei ole c korttia ja varmaan on joku muukin kellä ei ole. henkilöautojen hinnat tuppaa olemaan aika reilusti enemmän kuin 10000e ja kuorma autossa on jo rajotin uudemmissa eli ei mun hermot ainakaan kestä ajella rajottimen takana vaikka pari edellistä autoa oli rajottimella.
    tota 600e veropointtia en ymmärrä kun isossa autossa on iso vero ja millään mikralla en ainakaan ite kehtaa ajella ni pakko maksaa veroja jos haluaa ajaa isolla autolla, toki ne kuorma autot erikseen verojen suhteen.
    sitten on ollut muutama matkailuauto missä liimattu suksiboksi katolle, maku asia kehtaako ajella...
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ammatikseen 2hlö pakua haluavile on kalustoa tarjolla ja bensakoneinen jenkki ei välttämättä ole kuin marginaalin mielessä, transitit ja sprinterit on isompia, dieselinä taloudellisempia ja tavallaan helpompia. Ajat minne vaan korjaamolle, niin apu löytyy. Jenkeillä on tietynlainen maine ja pitää olla "asiaan vihkiytynyt" näiden kanssa touhutakseen, siis periaatteen ihmisiä. Ja siinä ryhmässä se kutoskone ei ole välttämättä plussaa.
    Haluajia/ostajia varmaan jokunen löytyy mutta ei vaan aika kohtaa tarvetta.

    Paljonko lie tulisi veroja, jos laittaisi taakse kolmen hengen sohvan ja rekisteröisi kaksikäyttöautoksi eli 5hlö pakuksi? Silloin ostajakuntaa voisi olla laajemmin, kun harrastepakun tarvitsijat voisivat innostua, kuten bändiporukat.
    Pakuna pysyisi yrityskirjanpidossakin verottajan suosimalla puolella.
     
    sdfsd ja el borrachitos tykkäävät tästä.
  3. partakukko

    partakukko 3rd gear

    mulla tämä on ollut ihan kauppakassina ja tulee olemaankin :) on siellä ollut penkki takana kun on väliseinä tallella ja siitä näkee verhoilusta että ollut sohva mutta poistettu ilmeisesti suomeen tai ruotsiin tuotaessa.
    sillon kun tämän ostin niin toinen oli bussi sisustalla mitä teki mieli kovasti mutta siinä oli 10300e enemmän pyyntiä hinnassa niin päädyin tähän neekerimaliiin.
    ikkunoita ei tarvi veivata koska en polta eli ihan sama olisiko sähköllä kun ei tarvetta aukoa, keskuslukkoa en käytä koskaan, avaimetkin halukkaalle autossa aina. ainoa mikä tässä tarvisi olla minun tarpeisiin ja varmaan jokasen muunkin niin cruise mutta sotken kyllä kaasua niin pääsen paikasta a paikaan b.
     
  4. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Esititkö kysymyksen vain sitä varten, että saisit tukea omille myyntiajatuksille, vai oikeasti että miksi ei mene kaupaksi? Olet aikoinaan ostanut ton kategorian marginaalituotteen, jonka myynti voi olla hankalaa yllämainittujen hyvin perusteltujen asioiden takia. Jos ite ei tarvi veivata ikkunoita tai kuskata perhettä/frendejä V8:lla ja vaikka vetää traileria perässä, se ei tarkoita sitä etteikö ostavassa joukossa olisi niitä. Ja ilmeisesti on, kun ei ole mennyt kaupaksi.
     
    palontie, rb ja viikinki75 tykkäävät tästä.
  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Toi on vähän outo kaikille muille, paitsi just tollasen haluajille. Niitäkin varmasti on, jotka haluaa just ton combon, mutta vähissä on.. Toikin vaan vaatii sen oikean ostajan oikeaan aikaan.
    Eli voi olla myymmissä vuosiakin, tai sitten menee nopoeastikin. Normitallaaja tuota ei osta
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ei sun tartte ittelles perustella miksi se sun auto on hyvä vaan miettiä miksei se muitten mielestä ole 10 000 arvonen.

    esim. itte ostasin vaikka tän 3000euroa halvemman mieluummin jos ton kaltasta vania tarttisin

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/express-1500/9855806
     
    Gary Grand ja Pertti K tykkäävät tästä.
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    esimerkkini auto on 3000 euroa halvempi henkilöauto vee kasilla , 7 istuttava jonkinsorttisilla varusteilla.
     
  8. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Oli Laaksolahdessa TVn ropaajalla ihan kesäisenä käyttöautona... Tuttu kiesi jo lapsuudesta kun kurvaili Viherinkin puolella ahkerasti ja seisoi Lagunan parkkiksella.

    Eli ei mikään uustuonti vehje. Ja jotka tuntevat/tietävät tuon TVn ropaajan; aika velikulta;)
     
  9. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Noin 250 Moparin enemmän tai vähemmän raatoa myynnissä Jenkkilässä...

    Mel BohnenkampMopar Swap Shop.

    7 tuntia ·
    I’m in the process of retireing and I have 250 mopars. and have had many many requests for a video so here it is. go to my home page to see it. A,B, and C bodies

    Mopar Mels Classic Restorations.

    Parts cars, some restorable, some derby cars. What doesn’t get sold will get crushed. If u see a car u could use, or some parts off one, text me. Prices will range from 400-1500. Couple of the cars on the video are little more than 1500. Also have many engines. Some rebuilt and some not rebuilt. Text me if I can help u out.

    TEXTS ONLY!!
    Fertile mn

    2182891185



    8 kommenttia
    6 jakoa
     
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Olen samaa mieltä tästä. Odottele, että veronpalautukset napsahtaa tileille. Tuota on vain myytävä niin kauan, kunnes "se oikea" osuu oikeaan elämäntilanteeseen.

    Mä en valkosella vanilla oikeen mitään. Liian leffapahis.
     
  11. ramman

    ramman Double Gearhead

    ^ Jos on tulossa kymppitonnin palautukset niin ei varmaan ihan ensimmäinen ostokohde varmaan ole vanha jenkkivani kutosella ja neekerivarustuksella :odroll:
    Ilmeisesti omistaja tässä nyt laskee noille blingvanteille aika ison arvon kun tuollaisen vanin realliarvo on siellä 6K tietämissä.
    Ihan siisti autohan tuo muuten kyllä on, mutta hinta on kyllä pielessä.
     
    Muokattu: 6.11.2018
  12. partakukko

    partakukko 3rd gear

    kiitos näistä ketä vaivautu vastaamaan. ei ollut tarkoitus ruveta alkuunkaan väittelemään koska siitä ei loppua tulisi mutta pakkohan se oli näköjään koittaa kertoa omaa näkemystä.
    moottorista sain haluamani tiedon, omasta mielestä tuo väri on ihan järkyttävä ja ostinkin itselle mieleisen teipin ja sovin teipparinkanssa aika ruhtinaalisen korvauksen jos lättää ne tohon kylkeen mutta eipä sitä sitten kiinnostanutkaan mun rahat kun ei ole soitellut juhannuksen jälkeen kuten sovittiin.
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Hintaluokka on paha ja tosiaan varusteet. Moni haluaa jenkiltä luxusta. Raksapenat ym haluaa tosiaan sen sprintterin/ducaton/hiacen.


    V6 tuskin on este. "Tosimiehet" haluaa sen v8:sin ja ajaa sitten sen 500km kesässä. Kunnon jenkkimies voi ajaa kutosellakin ilman tunnon tuskia. Pääasia että autolla ajetaan. Eikä ton ikänen kutonen enää laiska ole.


    Hintaa alas niin rupeaa puhelin soimaan.
     
    Pertti K ja -kk- tykkäävät tästä.
  14. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Pätee kaikkeen muuhunkin..
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos hinta valmiiksi sopiva niin ei sillon ole laskupaineita. En ota mitään kantaa tuon auton hintaan enkä ole niitä seuraillut. Monesti sekin on tuttua, että auto ei ole kallis tai muutenkaan huono mutta siitä ei vaan markkinoilta saa ns "käypää" arvoa eli sitten myydään siihen hintaan mitä siitä saa.
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  17. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/chevette/10073924

    Todella hieno Chevette, ja harvinaisuutensa vuoksi mielenkiintoinen, näitä ei varmaan ole Jenkeissäkään montaa jäljellä näin hienoja. Tavallaan ymmärrän hinnan, mutta voi silti olla vaikeasti myytävä, samaan rahaan saa niin paljon muutakin mielenkiintoista ja monessa tapauksessa enemmän autoa. Vähän sama juttu kun tuon Vanin suhteen tai vaikka neukkuvehkeissä, ne jotka moisia haluaa on huomattavasti harvemmassa kun ´65 Mustangin tai Camaron ostajat.
     
  18. partakukko

    partakukko 3rd gear

     
    Karpov tykkää tästä.
  19. partakukko

    partakukko 3rd gear

    meni nyt jotenkin hassusti tuo mun kirjotus kun ihan ekaa kertaa kokeilin tuota lainaus jutskaa.
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vastaa lainaten riittää ja sitten hetken oottaa. /QUOTEN] jälkeen oma teksti.Välillä jos hätäseen kirjottaa niin lagaa.

    Kutosella itekin ajan ympäri vuoden ja säästän bensakuluissa vs v8. Kulut on silti kovemmat kun niillä v8 tosimiehillä jotka ajaa kerran kuussa kesällä :cool:
     

Kerro tästä muillekin!