Nettiradio cruisingshow.fi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja onbuicks, 15.4.2016.

  1. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tänään starttaa cruisingiltoihin keskittyvä nettiradio cruisingshow.fi. Lähetystä tehdään Vandacruisingista mintunvihreästä 1955 Buickista. Katsotaan saadaanko homma pelittämään.
     
  2. BuickS

    BuickS Gearhead

    Kurvatkaa Buickilla Tulisuudelman kautta, jos mansen Buick-mies Pate Mustajärvi ehtisi hypätä hetkeksi rattaille? Ovat keikalla sillä suunnalla tänään.
     
  3. Tästä pitää tykätä.., tosin huhu kertoo että Radio Citystäkin alkaa ensi kuusta lähtien pyörimään Cruising Show radio-ohjelma. Toivottavasti eivät mene päällekkäin?
     

Kerro tästä muillekin!