NHRA 2012 youtubessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 16.3.2012.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

  2. triniemi

    triniemi Gearhead

  3. triniemi

    triniemi Gearhead

  4. triniemi

    triniemi Gearhead

  5. challenger500

    challenger500 Gearhead

    La-Su kisakatsomossa, kylla poijjaat tasasia aikoja vetaa. Kahteen paivaan mahtui kaks kertaa radan rasvaus + yks katkennut ahtaajan remmi seka yks irronnut nitroharrikan pakoputken paa. Tasavakista vaantoa, Schumacherilla oli ehka finaalipaivan paras showlahto.
    Jellybean auto keuli vartin patkan lavvantaina 12.36 sekuntia paasta paahan, ja tanaan 13.10. nopeeta menoa kahdella pyoralla lankkarivankkurilla.

    Nyt ei voi enaa tituleerata Lehtimakea mualimman nopeimmaks nelosturboksi, joku kiskaisi lauantaina nelariturbopuikolla 6.47/222 tjsp.
    Nitroharleyt teki myos esiintymisen NHRA kisassa, mukana maailmanennatyspyora. lauantain finaaliqual kiekalla hieno tasainen lahto 6.24 / 6.28 (6.15 taisi olla vallitseva ennatys)
     
  6. S86T

    S86T 1st gear

    Nyt ei voi enaa tituleerata Lehtimakea mualimman nopeimmaks nelosturboksi, joku kiskaisi lauantaina nelariturbopuikolla 6.47/222 tjsp. .

    Kyseessä oli Brian Fitzpatrick 2JZ-GTE Toyota. Nopein suora-6.
    Don Nase Jr Racing 4-syl Ecotec putki 6.417s nopein 4-sylinterinen.
     
  7. askom

    askom Gearhead

    Las Vegasista viikonlopulta:
    http://www.youtube.com/watch?v=BTBlztwx ... r_embedded
    Nitro Twineistä pari kanukin lähtöä...
    ... hyvin perjantain kvalleissa Damian vetelee.

    Mut ootteko huomanneet yleensäkään NHRA-kisavideoista (siis ei NHRA:n maksamista), miten vähän siellä on nykyään katsojia?
    Joko katsomot on v...tun isot, tai sit siellä on tosi harvassa paikkoja ja lajista kiinnostuneita / siitä maksavia. Tästäkin kun katsoo eteenpäin vaikka Top Fuel kvallia, niin siellä ei oo yhtään enempää kun kaksi katsojaa; matopurkkiinkin saatais vaikka Vapun lumisateeseen enemmän!
     
  8. challenger500

    challenger500 Gearhead

    See menee vahan sykleissa. Keskimaaraista kisakatsojaa ei juuri kummemmin kiinnosta kuin Top Fuel Dragesterit ja etenkin Funny Carit. niista on tehty niin helvetin isoja brandeja taalla. Valittomasti kun Top Fuelit ajettu, jengi ryntaa varikolle keraa nimmareita, tsiikaa ropaamista ja luonnollisesti vetaa laihaa kaljaa ja hodareita. Ei edes Pro Stock kiinnosta saati esm metskuvehkeet ei saa mitaan mielenkiintoa, kuten ei liiemmin Harrikatkaan. Niitahan ei yleensa naissa kisoissa nay, mutta nyt oli kauden ulkopuolinen poikkeus. Tosin, kaikki muut kuin PS/TFD-FC lasketaan "Sportsman" maaritelmalla, jopa metskuvehkeet. Televisiointi on vain Pro luokilla, ei muilla.

    Sama kuvio toistuu joka kiekalla... jengi valuu omaa tahtia kun Top Fuel luokka ajetaan, muuten katsomot on aika tyhjat. Varmaan hieman riippuu myos kisapaikkakunnasta, mutta nain nyt ainakin Vegasissa ja Pomonassa on tullut havaittua....

    Tosin jos nyt vaikka Pomonan rataakin mietitaan niin siella on melkein 400m katsomoa radan vasemmalla puolella, about 35 rivia ja toisella puolella 200m about 15-20 rivia niin mahtuuhan sita jengia siihen kohtuudella. Mutta kylla itsekin ihmettelen ko. asiaa. Mutta muurahaiskansa, yksinkertaista ja perustyhmaa ja vitun laiskaa. Bud light kiinnostaa enempi
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    No samahan se on alastaron nitroissakin. Kahtoo vaikka mopoilijan kuvista, niin sportsmanien aikaan katsomossa on lähinnä kuskin kaverit ja pari laiskaa katsojaa joilla on kylmälaukku eivätkä jaksa lähteä varikolla pyörimään :lol: Rooryhmien aikaan sekaan ei mahdu nuppineulakaan.

    Mutta hienoja pätkiä. Kiits, triniemi!
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kait se masu jotenkin tulee tayteen tohon hommaan? Tai mihin vaan kunhan sita tulee tarpeeks? Olkoon se Nitroo tai stokkii?
    Toki se masu ei tule tayteen kuten Challenger500;lla, me ollaan kuitenkin mettasta ja saadaan tata herkkua kerran vuodessa!
     
  11. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Jaa ma olin kyllakuuliaisesti katsomossa koko la-su, ei meinannu syomaan kerita jottei missaa liikaa :-D
    Nyt on lansirannikon kisat hetkeksi, jos oikein revittaa niin Sonoma ja Seattle olis seuraavaksi, sit taas Vegas/Pomona syssymmalla.
    Sellanen kurimus, etta World Street Nationalsit olis 12.-15.11. Vegasin radalla, sita ei passaa unohtaa siellakaanpuolen atlanttia!!!!

    Tossa muutama amatoorikuvaus radan tiimellyksesta, gremlinillekin vahan twiniherkkua seassa... ei tartte odottaa mitaan mopoilija-tasoa :-D!

    https://picasaweb.google.com/hasse.sini ... directlink
     
  12. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Muutamia hauskoja amatoorihavaintoja viikonlopun ajalta....

    uskomattoman monessa Pro-parissa (TF) lauantaina, jos pito lahti, niin se lahti molemmilla pirsseilla lahestulkoon samalla meetriluvulla. ei ole siis suurensuuria saatoeroja, tata ihmettelin useampaan otteeseen.
    Sunnuntaina taasen naytti pelit olevan laidasta laitaan iskussa ja aika tasasta vaantoa alusta loppuun, muutama shake'n'rattle'n'roll oli toki.

    T. Schumacher tarjosi katsomolle sondaagin ensimmaisella pudotuskiekalla hauskaa yllinkyllin potkimalla viis kertaa kaasulle ja off, kaasulle ja off. Siina oli sita showmeininkia, meni vissiin kones vaihtoon. Mutta kaikkihan on tehtava etta paasee jatkoon? TF finaalit meni 3.83 vs. 3.84 tunnelmissa

    paikallinen Stupid Fast Racing /Bob Bode (on muuten sitte niin varikon hienoimman kledjust myynnissa ettei mitaan rajaa) odotteli naapuria lampulla niin kauan, etta ilmeisesti oli pienta vaikutusta ja kone sano puolessa matkassa poks, "tuulilasista" lahti sellanen mojova pala kuuta kiertavalle radalle ja muutenkin koppa sai hittia. No, palasivat toisella kannella seuraavalle kiekalle. finaalit 4.14 vs. 4.21 tunnelmissa

    Radan oljyymiset: La - 1, Su - 1, yks katkennu remmi ja yksi pudonnut harrikan putken paa. Aika kliinia meininkia

    TF Harleyt ajeli sen hienon 6.24 vs. 6.28 lauantain qual paatteeksi.
     
  13. triniemi

    triniemi Gearhead

  14. askom

    askom Gearhead

    Thanx vaan siihen naapuriin (Kintaudelta asti),

    Hyvä kun nykyään saa kaikki kisat melkein heti ja isolla (eli siis hyvä tarkkuus) näkyviin!

    Eli iso + NHRA-kisoille näin!

    Tällaista ei tapahtunu vielä joku kausi sitten, mistähän se johtuu? Että siis saadaan vapaasti hyvälaatuisena NHRA-kisaa. ?
    Kertokaapa! :-?

    Edittiä:
    Ja kun noista katsojista puhuin jossain välissä, ei noi katsomot sen täydemmiltä ainakaan näytä ku ne oli 80 -luvun lopulla tai sitten taas 90-luvulla ku siellä käytiin. Oli siellä mitä nitroja vaan vetämässä!
    Toisaalta minun katsojamäärien tippumiseen viittaamani kommentti tässä ketjussa perustui vaan sikäläisistä lähteistä saatuihin tietoihin (joku "kilpaileva" sivusto). Enkä niitä epäile... paitsi kilpailusta ;)
    Silti se on tosi hienoo paikalla ollen!

    Edit: typoja vanahalla tullee...
     
  15. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Tekniikka kehittyy, evoluutio etenee, tekniikka halpenee ja sita on tarjolla kaikille. Youtuben suosio kasvaa, vuonna 2016 tuupataan videota maailmaan yhta paljon kuin vuonna 2000-2012 yhteensa... eli sita on kohta tarjolla viela enemman.
     
  16. triniemi

    triniemi Gearhead

  17. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

  18. triniemi

    triniemi Gearhead

  19. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kattelin tota useempaa kertaa ja ei nayttas etta siina ainakaan kaasuvipu liikahtas?
    Kierrokset nousee heti sen jalkeen kun toi tonen ukko suihkuttaa tosta pullosta?

    Hiukan jo odotellu etta koskahan ne ottaa lisenssin poijes tolta Greekilta, ukko on kuitenkin piirun paalle 80 vuotias.
     
  20. mikki72

    mikki72 Gearhead

Kerro tästä muillekin!