Niin, ne renkaan pultit...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Wiikki, 1.12.2003.

  1. GMC VAN25

    GMC VAN25 1st gear

    Haloo.??? Vedetään pyörät ilmassa niin kireeks kun ne menee. Lasketaan auto alas ja vedetään momenttiin. JA mikä se on vaikka ei olla " pattikainaloita". Noin 5 - 500kpm???Häh?? :argue: :) PS 6V. Rengasasentaja nuoruudessa.Momentti kädessä ei netissä.!!!




    Yhdyn edelliseen puhujaan...
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    No ei varmaan autosta, mutta kaveri veti rellusta kaksi pulttia poikki eikä vääntänyt edes kovin kovaa. Sitten pyöriteltiin loput suunnilleen sormin paikoilleen :odroll:
     
  3. Lassi4212

    Lassi4212 1st gear

    tänään irtosi amazonista takarengas salon keskustassa. että näin.
     
  4. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    En todellakaan ole mikään bodari mutta kyllähän nyt ristikolla menee pultit ihan liian kireelle jos vähän kovempaa kääntää.

    Ilmeisesti laitan kuitenkin tarpeeksi kireälle kun tuossa vaihdoin kaverille renkaat ja jouduin irroittamaankin seuraavassa vaihdossa kun ei itse saanut niitä auki :rotfl:

    Mutta olen pitänyt hyvänä sääntönä noin 110nm asentajan rannemomenttia peltivanteille (osun nykyään alle 10nm tarkkuudella siihen)
     

Kerro tästä muillekin!