Nitro Nats 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 30.5.2008.

  1. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Kisat on käyty.. raskasta oli! Neljä päivää paikan päällä syö kyllä miestä ja pojua.
    Kiitoksen ansaitsee koko fhra:n väki.. olosuhteisiin ja suureen väkimäärään nähden kaikki sujui mallikkaasti.. erityiskiitos tuolle urheilulliselle ladylle joka uskollisesti ja etenkin vauhdikkaasti pyöräili kutsuja lineuppiin jakelemaan ratavarikolle sinne kauas!!

    JR 288 team
     
  2. sbc350

    sbc350 Gearhead

    luvassa tovin päästä koostevideo lauantailta... kunhan saadaan(ihanku ite tekisin mitään) se editoitua 8)
     
  3. karu_pappa

    karu_pappa 1st gear

    Täältä tullee myös viikonlopun aikana videoo....
     
  4. HCollector

    HCollector 1st gear

    Jaaha, natikoista on aikaa jo viikko eikä ole oikein vieläkään palautunut. Tuli oltua neljä päivää siellä hiekkamäessä tönöttämässä, ja aina tietysti loppuun saakka.. Kelit suosi aika hyvin kun ei satanut kuin sunnuntaina hiukan, ja lämpöäkin riitti hyvin ainakin perjantaina ja lauantaina.. :) Ensi vuodeksi tarvii ainakin hommata hieman isompi Suomenlippu kun on olevinaan niin pieni. Mukavasti kaikki ennätyksetkin meni rikki ja rata taisi olla aika mahtavassa kunnossa, ainakin ajoista päätellen. Kyllä se nyt on ainakin varmaan että kyllä tonne radalle kannattaa jo vaan suinkin mahdollista, niin kantaa omat eväät. Mehmedien ruuat ei kuitenkaan tainnut olla parhaimmasta päästä, itse ei onneksi tarvinnut syödä kuin kaupan eväitä. :) Joko alkaa porukka olla palautunut kisoista, vai vieläkö univelka painaa? Rami_Espoosta ainakin näytti ajelleen aika hyvän viikonlopun.. :)

    Tollanen tuli vielä kaiken kukkuraksi kerättyä:

    http://kuvablogi.com/nayta/1270651/

    http://kuvablogi.com/nayta/1270650/


    Siinä on kaikkien suomalaisten kuskien nimet ketkä ajaa Pro-ryhmissä, poislukien prätkä kuskit ja kaksi ProMod kuskia, jotka eivät olleet paikalla.
     
  5. Mopar

    Mopar Gearhead

  6. promod

    promod 1st gear

  7. karu_pappa

    karu_pappa 1st gear

  8. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Kisat olivat kerrassaan mahtavat, kuvat sekä videot palauttavat mieleen monia tapahtumia jotka siinä tykityksessä pääsi hieman jo unohtumaan sekä menemään ohitse.

    Onnittelut tutuille kuskeille jotka onnistuivat suorituksissaan sekä tsemppiä heille jotka kompastuivat teknisiin ongelmiin. Kiitokset myös järjestäjille mahdottoman tekemisestä mahdolliseksi, paljonko väkeä oli lauantaina?

    Majoituksesta on purnattu, miksei sitä tai tätä... Itse nukuin entisessä ruumisautossa, tietenkin jalat eteenpäin, aamuisin herätessäni ei ollut minkäänlaista kipua missään. Miten tuskissa olisinkaan herännyt jos olisin yöpynyt ambulanssissa?

    Jos joltakin on kateissa pari noin kolmekymppistä sälliä ja katosivat lauantaina, niin taidan tietää syyn. Olin lauantai illalla Baddokissa vaihtamassa rahaa hedelmäpeliä varten, taakse jonoon tuli em. heput toinen n. 170 cm pyöreänaamainen ja toinen hieman pidempi sekä kapeampi kasvoinen. Herjasivat jonossa edellä olevia, taaempana seissyt pidempi tyyppi otti vitriinistä sämpylän ja alkoi heti syödä sitä, samaa teki se pyöreänaamaisempikin, tosin vasta toinen kädessä ollut sämpylä oli riittävän herkullisen näköinen. Ihmettelin heidän käytöstä, päättelin heidän olevan jostain kehien sisäpuolelta lähiö-Elviksiä, koska heillä oli näin mänttimäiset tavat. Jonon edetessä vilkaisin taakseni ja molemmat tyypit olivat kadonneet jälkiä jättämättä, edes sämpylöiden muovipusseja ei ollut lattialla. Tapaus jäi avoimeksi; oliko niissä kahdessa sämpylässä jotain ainetta joka haihdutti nämä tyypit kosmiseen avaruutteen, vai ovatko he vain oppineet syömään toisten maksamia ruokia? Niin, sitä hedelmäpeliä en monista rahanvaihdoista huolimatta löytänyt ja taisi vaihtorahatkin pudota taskussa olevasta reijästä koska niitä rahoja ei enää sunnuntaina löytynyt.
     
  9. flammen

    flammen 1st gear

  10. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Moi (takaisin on-line... lyhyt mökkireissu <n. 500+ km yhteensä> tuli tehtyä! 8) ),

    Olin sunnuntaiaamuna juuri parahiksi paikalla (n. 6 m päässä) katsomassa kun Ahosen Nitroputkea käynnistettiin ja heti kun pärähti käyntiin niin kuului hirveä pamaus ja jengiä poistui Eaglen pilttuusta kiireessä joka suuntaan (näin myös radan omistajan juoksevan pois kasvot valkoisena pilttuun fläpin "läpi"... melkein törmäsi minuun :odroll: )! Ajattelin heti, että siinä taisi mennä Ahosen eliminaatiolähtö, koska oltiin jo aika lähellä kisan aloitusaikaa. Heti sen pamauksen jälkeen tulivat myös Ursin (Urs mukana) porukat katselemaan mitä siellä pamahti (poistuivat pikaisesti suu hieman virneessä takaisin omaan pilttuuseen). Se mikä hämmästytti kumminkin eniten oli se, että se siinä ahtimen vieressä ollut mekatsu (kait se ruotsalainen? päämekatsu) seisoi coolina sen motin vieressä ja jatkoi säätelyä... moottori kävi sen pamauksenkin jälkeen joten luulen, että sitä Nitroa oli joko jossain pakosarjassa tai kansissa... ei näyttäny että esim. injektorissa olisi ollut vikaa...

    T. Rami
     
  11. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Moi,

    Pitää varmaan kuitata tähänkin! :)

    Olen täysin samaa mieltä. Radalle pitää tulla ajoissa ja nauttia loppuun asti! Ruokien suhteen kannattaa tosiaa ottaa omat eväät mukaan, sillä ne ruuat ei houkuttele (harmi, että se viime vuoden yrittäjä ei tullut uudestaan, sillä se ruoka oli hyvää) ja lisäksi omilla eväillä säästää pitkän pennin. Omien eväiden ansiosta voi katsoa melkein kaikki lähdöt, sillä minusta myös esim. junnujen lähtöjä kannattaa katsella.

    No univelkaa on kait vieläkin (kun sitä tuli kerryttettyä lisää viimeviikon lopun mökkireissulla)! Silti ei se ajelu harmita yhtään! 8)

    T. Rami (Lajiin koukussa jo 80-luvulta lähtien)
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Aika asiallista tekstia ja kuvia Drag Racing Onlinessa Alastaron kisasta.
    http://www.dragracingonline.com/raceres ... aro-1.html

    ''the track records took a tumble in six of the eight European Championship classes, and the record 35,000+ crowd in attendance over the weekend saw quite simply one of the best races in Europe ever.''

    Ymmartaakseni toi Samson on kans nahny jokusen kisan etta....
     
  13. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    8) Komeeta kattoo ku ulkomaita myöten huomioidaan ja kunnioitetaan alastaron kisoja! Mites tuo käännetään amerikan kielelle jotta : "Todella mahtavaa!" :lol:
     
  14. gremlin

    gremlin Gearhead

    REALLY AWESOME!! :rotfl:
    vaimitensemeni
     
  15. Gsinut

    Gsinut 1st gear

  16. sbc350

    sbc350 Gearhead

  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

  18. sfire

    sfire 1st gear

  19. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  20. gremlin

    gremlin Gearhead

    Se kuvas SDC sarjan kisoissa -03 kun ajoin ruattis ja helevetin hyvia kuvia jos silta osti jotain.
    Voisko olla etta noilla sivuilla ei oo ihan kuvat parhaina versioina, tai jotain?
     

Kerro tästä muillekin!