Nitro Olympix Hockenheim

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja gremlin, 1.8.2013.

  1. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    Komppaan edellistä kommentoijaa... ajavat varttimailia.
     
  2. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    Nostalgiafunnycarit oli ihan jees...
     
  3. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  4. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    pari maininnan arvoista asiaa vielä... pari guntteria otti rodeillaan burniksen bönarialueella etukumit vastakkain... ..tun viisaan näköistä hommaa..

    toinen juttu oli rullaluistin-horst, joka roikku x6 bemarin perässä varttimailin.. bemu kyllä kulki kovaa, 11.9 ja loppuvauhdit aika tasan 200..
     
  5. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Tai olla joku maailman ennatys toi rullaluistin juttu. 12.0 ja 189 oli se minka ma huomasin ja sita ne hehkutti ennatyksesks. Saatto kyl vetaa myohemmin uudestaan.

    Aika sekoilua noi kapinat kaiken kaikkiaan kyl oli. Aikataulut vaihtu paivassa useempaan kertaan, ja pyorilla vaihtu viela ajojarjestyskin melkein joka kierroksella, siis FIM luokissa!!!
    Santa Podin kaiffareitahan siella aika monta oli pyorimassa, pyorien kierros infoojakin oli sielta. Mukava kaveri ja tosi hyvin toimi toi infoominen. Aikasemminhan siella ei oo ollu valttamatta ketaan, kuunneltu vaan kuulutuksia ja sitten lineuppiin kun kuuluu:
    '' Auchtung fahrenlager, auchtung fahrenlager, super twin first call''
     
  8. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  9. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  10. Mika.V

    Mika.V Gearhead

Kerro tästä muillekin!