NITROA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja jupe1, 13.5.2008.

  1. jupe1

    jupe1 1st gear

    moro,tartteis n.20-30 litraa nitroa lennokki käyttöön,onko porukoilla tietoo mistä vois hankkia sitä edullisesti?? KIITOS jo etukäteen. ilm. juhapehkonen@hotmail.com
     
  2. -31

    -31 Gearhead

    Voi olla hankalaa...
    Kysy kuitenkin Top Fuel ukoilta.
    TIL Racing/Timo Lehtimäki
    Eagle Racing/Harri Horto
    Top Fuel Racing/Tommi Haapanen.

    Jos myyvät niin joudut varmaan hakemaan, bussit ja rekat ei taida myrkkyja kuljetella.
    Heinäkuun alussa on Alastarolla EM Drag Race kisa, siellä varmasti joku myy. Hintaa näet ku googletat -Speciality Engineering- HALPAA SE EI OLE!!!
     
  3. -31

    -31 Gearhead

    Ihan piti hinta kahtoo, Halapaahan tuo onkii!!
    1733€ 200 litran tynnyri....
     
  4. tzei

    tzei Gearhead

    Lennokeissahan yleensä käytetään 5-20% nitro/polttoaine seosta. Askartelukulmasta saa valmista lennokkibensaa ja varmasti myös puhdasta nitroakin. Pullot on vaan varsin pieniä ja litrahinta noussee varsin suureksi joten en usko että kannattaa mennä 30 litraa ostamaan. Millaiseen lennokkiin noin paljon nitroa tarttee?
     

Kerro tästä muillekin!