NITRONATIONALS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 4.6.2009.

  1. Zege

    Zege 3rd gear

    Kiitoksia erittäin paljon. Kuvat oikeastaan kertoivatkin sen mitä nyt halusin tietää, kun meni aikatalut kuitenkin vähän tiukaksi. Helpotti päätöksen tekemistä.
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Yleensähän siinä sitten käy niin että se katsomon ainoa hassuhattuinen hujoppi sattuu istumaan suoraan edessä...

    Oman (suhteellisen vähäisen) kokemuksen perusteella katsomossa kannatti ottaa paikka sieltä takimmaisesta rivistä, silloin ei ainakaan häiritse takana istuvia.

    Onnea matkaan, kyllä sieltä ihan kohtuulisia kuvia saa vaikka radan varressa tietysti on aivan eri mahdollisuudet.
     
  3. markoyp

    markoyp 1st gear

  4. JJHa

    JJHa Gearhead

    Tietääkö kukaan, ajetaanko perjantaina enää SM/Cup- ryhmiä ennen klo 1200 alkavia EM/UEM-ryhmiä, ts. kannattaako paikalla olla jo klo 1000 ?
     
  5. SG440

    SG440 3rd gear

    Tänään mentiin 5 kierrosta tiukkaan tahtiin. Aamulla sporttiryhmät ajaa ainakin kierroksen. Kahdeltatoista eka PRO kieppi. Aamulla vaan liikkeelle.
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mitenkahan nyt toi 5 kierroksen ajattaminen luonas kun normikisoissa paastaan hikisesti 3 kiekkaa??
    Ja raportissa naytti olevan jotain pienta etta oli siivoustakin harjoiteltu siella radalla :odroll:

    Muistelisin etta SantaPodin avuksessa olis ajettu ''sportsman paivana'' suurin piirtein samassa ajassa 7 kierrosta :eek:
    Ja koko viikonlopulle tuli muistaakseni 12 kiekkaa, :eek: :eek:
    Saatto toi olla 13kin, en just nyt sita mistaan loytanyt
    Ja lisaks viela siella kylla oli kuskeja jonkunverran enenman, etta en sitten oikeen kylla tieda miks meilla paastaan noin vahan ajamaan mita normaalisti ajetaan :odroll:
     
  7. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  8. Quest

    Quest Gearhead

    Huomiseksi lupailee sateenmahdollisuutta aamupäiväksi 9:00 - 15:00 yht 4 mm ???
     
  9. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Mopoilia taas ottanut hienoi kuvii kiitos siitä ku ei nyt päästä paikalle.
     
  10. Fireball

    Fireball Gearhead

    Sateen ropinaan täällä varikolla herättiin, eikä loppua näy :cry:
     
  11. Mopar

    Mopar Gearhead

    Niin täälläkin :(
     
  12. SandWiz

    SandWiz 1st gear

    Foreca lupailee että päivällä olisi jo täysin selkeää että kaipa se sää tästä vielä paremmaksi alkaa muuttua, parempi ainakin olis :mad: . Tarkotus oli että jo heti kymmeneksi paikan päälle ilmestyisi mutta täytyypä hiukan tarkkailla tuota säätä ja lähteä ajelemaan kun alkaa keli näyttää valoisammalta, porin suunnalla paikoitellen sen näköistä että selkenemään päin on.
     
  13. GT429

    GT429 3rd gear

  14. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Eilisissä hikisissä olosuhteissa tuon viiden kiekan ajaminen oli jo hyvä saavutus. Joissain luokissa kilpailijat jättivät sovinnolla rundeja väliin, koska autot kävivät kovin kuumina eikä niitä värkkejä kannata lajitteluissa ehdoin tahdoin hajottaa. Radan lämpö huiteli 45:ssä asteessa ja ilman lähempänä 30:ä. Oli välillä pakko jäähdyttää autoja, kun rundin väli saattoi olla vain hieman toista tuntia. Pikku kuuro verotti myös iltapäivällä jonkin verran ajoaikaa.
    Kuumuus oli niin raskasta, että kyllä kuskeillakin oli raskasta odotella line upissa.
    Askelmittarin mukaan kilsoja tulee muuten ihan keräillessä ryhmiä lineuppiin ihan tommoset 5-6 päivässä. Putelle tuli eilen toistakymmentä kilsaa.
     
  15. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    istumapaikat etukäteen mistä?

    mistä niitä saa ostaa etukäteen kun moista mainintaa ole löytynyt.
     
  16. tniitty

    tniitty Gearhead

    nitrot

    TF:ät ei saa kuulemma vetää kun 200 m :cry: joku FIAn turva määräys, kun rata vallit ei riitä tarpeeks kauas.Ei oo fyyra paljo mainostanu, että on 1/8 mile kisat. tää on huhu jonka kuulin,että tiiä sit pitääkö paikkansa.
     
  17. nollakaks

    nollakaks 1st gear

    Eurodragsterin mukaan ajetaan 1000 jalkaa, eiköhän tuo selviä vähitellen....
     
  18. Slingshot

    Slingshot 3rd gear

    Milloin Top Fuelit ajaa?

    Noviisina pyytäisin neuvoa seuraavaan kysymykseen. Halua olisi nähdä mahdollisimman monta Top Fuelin lähtöä lauantaina tai sunnuntaina, mutta lastenhoito asettaa rajoituksia. En löydä (tai ymmärrä lukemaani) mitään tarkempia aikatauluja FHRA:n sivuilta. Osaako joku neuvoa mihin aikaan kannattaisi Alastaroon mennä? Mieluummin lauantaina, kuin sunnuntaina. Ymmärrän, että sade voi sekoittaa aikatauluja.

    Kiitos neuvoista etukäteen!
     
  19. markoyp

    markoyp 1st gear

    1000 jalkaa

    Ajetaan 1000 jalkaa. Asia on päätetty 11.5. johtokunnan kokouksessa. Tämä selviää johtokunnan tiedotteesta, joka on FHRA webbi sivulla. Linkin löysin "uutiset" sivun kautta.

    Lainaus tiedotteesta:
    "- FHRA on yhteistyössä kuljettajien kanssa päättänyt että FHRA Nitro Nationals -kilpailussa Top Fuel ajaa 1000' kilpailun NHRA'n mallin mukaisesti"

    :D
     
  20. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Stockeri rasvasi radan 330: stä maaliin asti... Nyt rataa on putsattu melkein 1 1/2 tuntia... Pro ei ole edes ajaneet yhtään rundia.
     

Kerro tästä muillekin!