NNC STREET SLIDE 13.06.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja B, 20.1.2015.

  1. Kiitos hyvästä tapahtumasta, heti alkuun.

    Se mistä on ollut paljon keskustelua kisojen jälkeen on ollut epätietoisuus mistä johtuu erittäin pitkä ja hiljainen tauko kaavioiden laskun yhteydessä?
    Laskemiseen menee varmaan oma aikansa, mutta kuinka pitkään se oikeasti tänä tietokoneiden aikana/päivänä aikaa todellisuudessa ottaa?
    Pitääkö henkilökunta silloin myös yhtä-aikaisen "ruokatunnin"?

    Tarkoituksena ei ole antaa negatiivista palautetta vaan rakentavassa hengessä miettiä mahdollista parannusta vuosikymmeniä vaivanneeseen ongelmaan, jolloin kaikki katsojat lähtevät kotiin, koska luulevat mahdollisesti kisojen jo loppuneen ja samoin osa kilpailijoista ei jaksa jäädä odottelemaan toista tuntia kädet taskussa seisten.
    On ikävä huomata että järjestäjät turhaan etsivät jo kotiin lähteneitä kisaajia varikolta ja pudotusajoaja ajetaan peräkanaa soolona...

    Tämä sama tilanne on huomattu myös Porissa ja muissakin kisoissa.., eli voisiko ongelmaan löytyä jotain ratkaisua?
     
  2. blown348

    blown348 Gearhead

    Tähän ongelmaan on yritetty löytää ratkaisua jo vuosia mutta ei olla löydetty. Kaaviota alamme kasata varmaan noin 10-15 minuutin sisään lajittelun loputtua mutta johtuen pienestä lineuppi alueesta ja siitä että varikko on kohtuu iso kilpailijoita joutuu etsimään suht paljon. Myöskin jo kotiin lähteneet hidastavat lineupin kasaamista koska kilpailijat on kuitenkin kasattava jonoon ajo järjestyksessä.
    Ihanne tilannehan olisi jos varikolla olisi autot luokittain ja tätäkin on kokeiltu Mutta se ei toimi, aina on porukka jolla on autoja eri luokissa ja haluavat olla varikolla samassa paikassa joten varikko menee viimeistään silloin "sekaisin".
    Jos joku keksii tähän ongelmaan 100% toimivan ratkaisun lupaan henkilökohtaisesti tarjota kyseiselle henkilölle samantie korillisen olutta koska on aivan yhtä turhauttavaa etsiä kilpailijaa lineuppiin ja huomata kun olet käynyt koko varikon läpi että kyseistä autoa ei enään ole tontilla.

    Lopuksi haluan kuitenkin kiittää kaikkia osallistujia sekä yleisöä paikalle tulosta koska ilman teitä tämäkään tapahtuma ei olisi mahdollinen!!

    Kaitsu
     
  3. 383

    383 Gearhead

    Ratkaisu on että luokille määrätään alue jos ei ole sillä kun kaaviota tehdään niin on ulkona kisasta ja sitten poistuvat tiimit käyvät kirjaamassa itsensä ulos kun poistuvat ei tarvii etsiä pitkin rataa
     

Kerro tästä muillekin!