NNC STREET SLIDE 13.6 2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja B, 18.5.2009.

 1. Annie

  Annie 1st gear

  Njoo laitoin lisää puolenkymmentä kuvaa tuonne noin.

  Tuosta alta kun klikkaa www niin sieltä löytyy.

  :eek:
   
 2. Beeb-beeb

  Beeb-beeb 3rd gear

  Tulihan tosta tosiupee päivä kertakaikkiaan. Vaikka ei kyllä aamusta tuntunut kelikään lupailevalta, mut Suomen suvi antoi päiväksi taas parastaan.

  Toi meidän "Moparkuiskaaja" oli kyllä saanut murrosikäisen kapinoinnin suunnattua oikeisiin uomiinsa :D

  Huono ei ollut myöskään kuljettajamme K.Helmine ja tolle autolle tehdyt loistavat vedot päivänaikana. Kiitoksia kovasti vielä tuosta päivästä.

  Itse kisa iltapäivällä muodostu kyl semmoseksi jännäriksi, et ei olis uskonu etukäteen niinkin pienten erojen loppuratkaisuihin.

  Kyllä oli kova päivä itselläkin virallisena kahvinkeittäjänä ja roudarina, ihan otti syrämmestä kun jännitti niin kovasti jokainen neppi mille mun auto lähti.

  Kyllä oli kiva käydä taas tuossa niin tutussa tapahtumassa parinvuoden tauon jälkeen. Kuinka voikaan toimia ajattaminen niin hienosti kaikin puolin. Onnea järjestäjille ja Isot Kiitokset moisesta tapahtumasta.

  Kieku
   
 3. Annie

  Annie 1st gear

  On siellä onneksi olluna joku apinasuodatin päällänsä. :rotfl:
   
 4. JanneK

  JanneK 3rd gear

  Itsekin olin n. 10 vuoden tauon jälkeen katsojana. Mukavaa oli.
  Tällä kertaa paitakuvassa Kaitsun Fleetline hieman kisahenkeen muokattuna:
  [​IMG]
   
 5. MercComet

  MercComet Gearhead

 6. Annie

  Annie 1st gear

  Ai vähän. :eek: :poff: :lol:

  Se lapinkoiran pentu oli kyll 8)
  Oiskohan ne huomannut jos ois vaan hihnan irrottanut ja laittanut tilalle vaikka kameralaukun. :lol:
   
 7. Savis

  Savis Gearhead

  Onkohan noita ajettuja aikoja missään nähtävillä?
   
 8. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Me lähdettiin huonomman puoliskon kanssa hakemaan '65 kutos dartilla alle 20.aikaa ja menihän se, eka veto 19,4 ja toisella vedolla lätäkön kierto paransi aikaa 18,8. Että varokaa vaan kiukkusta punaista darttia :D
   
 9. W201

  W201 3rd gear

  Tuolta löytynee sitten aikanaan http://www.nncgarage.com/ :odroll:
   
 10. juti

  juti 2nd gear

  Kiitokset Hyvinkään porukoille tapahtumasta. Itsellä oli pieniä pito ongelmia mutta mukavaa oli.11,89/206km/h. :wink: :D :D
   
 11. Link57

  Link57 1st gear

 12. mopster

  mopster Gearhead

  C-ryhmäläisen näkökulmasta oli upeet kisat. Osallistuja määrä oli huima ja taso oli vielä huimempi. Kaaviossa kaikki 11 sekunnin autoja yhtä 10 sekunnin vehjettä lukuun ottamatta.

  Itsellä meinas mennä aika tarkalle että pääs osallistumaan koko kisoihin. Auto valmistu pari päivää aikasemmin jolloin piti päästä testaamaan/säätämään, mutta tuli sen verran ongelmia että niitä korjatessa meni vielä kisoja edeltävä yökin. 2 tuntia kerkesin kumminkin nukkumaan ennen kisoihin lähtöä, ja luonnollisesti testaaminen ja säätäminen jäi pääosin tekemättä. Suuttimet oli kumminkin suurinpiirtein kohdallaan joten ei muuta kun dusteri käyntiin ja suunta kohti hyvinkäätä.

  Kisoissa ilmeni vielä muutakin ongelmaa jota ei kerennyt kisapaikalla korjaamaan, ja lähdöt meinas tuottaa vaikeuksia. Onneks ykskään ratkaseva lähtö ei menny ihan pipariks ja kisat meni loppujen lopuks mun osalta oikeenkin hyvin. Pronssi pysti tuli kotiin vietäväks, ja se kyllä kelpaa vastineeksi talven puurtamisesta. Päivän paras viimisessä lähdössä 11.53/194.59.

  Kiitoksia kaikille osapuolille hienosta kisasta.
   
 13. sbc350

  sbc350 Gearhead

 14. human62

  human62 1st gear

  Kävin portilla kääntyyn kun ei päässyt ajamaan enää, aamusta kun ei päässyt heti tulemaan.

  Enkä sitten viitsinyt maksaa autojen näkemisestä kun kellokin oli niin paljon; vinkkinä järjestäjille että viimeisenä tuntina voisi päästää vakka puoleen hintaan...

  oma auto on edelleenkin kova menijä kun ei ole huonoa? aikaa haettu...

  :)
   
 15. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Scanialla näköjään vedetty matala 25. Eipä ole rekanvetäjä sieltä nopeimmasta päästä. :lol: Nätti kylläkin.
   
 16. Annie

  Annie 1st gear

  Ei se nopeus vaan voima millä sitä vedetään. :p
   
 17. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Joo, hyvät oli kisat ja tänävuonna ei ollut 8 kaavioon mitään asiaa korkeilla 12s ajoilla, niinkuin aiemmin. Ehkä noin isoilla automäärillä vois ajattaa jopa 16 kaavioita. No pitää laittaa autoa parempaan iskuun että pääsee sinne kaavioon, tuli annettua vähän liikaa tasotusta kun ajelin seittemällä sylinterillä. Eli kasipytty takas mukaan kuvioon ja uudet sliksit, niin eiköhän kiikalassa aika parane.

  Muutamasta paikasta olen kuullut noita "tulin paikalle joskus puolelta päivin enkä päässyt enää ajaa" juttuja, niin pitäisikö siihen kisamainokseen laittaa joku aikaraja mihin mennessä pitää saapua mestoille jos meinaa ajaa. Melko monta kokeilemaan tullutta on jääny katsomon puolelle, kun eivät ole tietäneet että pitää olla ajoissa.
   
 18. rajuriiviö

  rajuriiviö 1st gear

  Eihän sinne olis tarvinnu iltapäivällä maksaa enää ollenkaan, senkun olis ajanu vaan sisään. Mut lippu oli muutenkin edullinen ja rahat menee hyvään tarkotukseen, joten pysähdyin rehellisesti lipunmyyjien kohdalle ja maksoin mukisematta.
   
 19. kh72

  kh72 1st gear

  Oli taas hyvät kekkerit ja kuin tilauksesta ilmakin oli hyvä.Harmittaa vaan vietävästi kun ei ehtinyt saada omaa autoa kuntoon :( .Mutta pistihän onneksi Timppa minunkin puolesta show:ta kansalle, ottikohan kukaan Impalan (keltaisen)liukkaista lähdöistä videota
   
 20. Bandari

  Bandari 1st gear

  Hyvät kiihdyttelyt oli…

  Hyvät kiihdyttelyt oli…
  Parasta kisoissa oli ettei D-ssä ollut yhtään ylivoimaista ”norsumoottoria” kisamassa normaalien katurassien kanssa ”kuten yleensä on ollut”.

  Muutama fotokin tuli napsittua omaksi iloksi ”kuten yleensä on tapana ollut”.

  Ks.täältä.
  http://www.kulkuneuvot.net/galleria/thu ... stup&cat=0

  :lol:
   

Kerro tästä muillekin!