No jo on nyt v...u kun ei kellarista eroon pääse!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mpower, 20.12.2022.

 1. hzemax

  hzemax Gearhead

  Noh. En itte ole Kellarin käyttäjä, mutta arvioisin äkkisltään, että . Olet saattanut loukata/perseillä jotakuta, kertoa totuuksia, jota kukaan ei tahdo/välitä kuulla.
  Tai sitte oot vaan ollu vittumainen ylläpidolle.

  Tiedän kyllä, mitä olet motorsportin alalla saanut aikaan ja arvostan sitä toki.
  Ehkäpä sosiaaliset taidot, erityisesti sosiaalisessa mediassa kaipaavat hieman hiomista.

  Tiedän kyllä, etten itsekkään ole vahvassa humalassa, se omia mielipiteitäni laukova persoona, jota edustan selevin päen.

  Kiitos kuitenkin kaikista kirjoituksista, joita olet viitsinyt tänne kirjoittaa, ja jakaa sitä huimaa tietämystä, mitä sinulla on.:odeek:
   
 2. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Kyllähän se turha vittuilu ja riidanhakeminen, on yleisin syy, foorumilla kuin foorumilla saada bännit. Samalla lailla ne kellarista ja muropaketista saa.
   
 3. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Jos se mpowerin tarkoittama "shitnchat" on se kellarin salaisin käytävä, mistä siis oli muutama kommentti sitten maininta, niin kellarissa on se hyvä puoli, ettei se tule otsikkosivulle. Sinne ei joudu, sinne täytyy mennä. Ja kun niillä on semmonen paikka "keittiöpuheille" niin sitten siellä voi tuuletella, eikä jonninjoutava sotke kaikkia keskusteluja.
   
  deeäxä ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Mites täällä nyt tulee ne keittiöpuheet etusivulle? Täytyyhän joka topikki itse klikata auki ja ne jonninjoutavat ei todella ole sotkenut kaikkia keskusteluja vai mitä tarkoitat?
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Ei oo todellista, et paskalinko mpower viittii täällä avautua kohtelustaan. Kun ainoo oikee tapa olis kattoo peiliin.
   
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Tässä foorumissa oleva etusivu, josta kerralla näkee, mistä on ollut puute ja siksi puhe, korostaa sähköautouskoa, kellarista eroon pääsyä yms yms. Jos tänne joku joskus tekniikasta kirjoittaa, niin se ei kauaa pysy uusimmissa aiheissa, koska nuo toissijaiset pudottavat otsikoissa sen foorumin alkuperäistä ideaa sivuavan rakentelun nopeasti pois.

  Tämmöise foorumit kuihtuvat pois, jossei ole kunnollista moderointia. OD on jo mennyttä.
   
 7. T5

  T5 Gearhead

  Aikoinaan kun tuo yleinen keskustelu suljettiin, paskoi siellä vaikuttaneet jantterit palstaa ihan urakalla. Ja se oli kuulemma oikein "koska nyt vaan tehdään näin ku vähä kiukuttaa". Nyt sitten niiden uudella foorumilla joku harrastaa samaa, niin ollaan täällä huutelemassa miten se onkin niin epistä jne.
  :rotfl:
   
 8. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Siellä kellarissa kukaan mitään kauaa pasko kun paska nostetaan pihalle jäähtymään.

  Eikä kyllä paskonu täälläkään muualla kuin yleisessä, muutamassa säikeessä, joka poistettiin kokonaan kun alettiin pelkäämään yhden totuuden silakkaliikettä, joka istuu päivät netissä kalvinappi perseessä.

  Nyt sitten se poliittissävytteinen keskustelu tunkee täällä vähän sinne sun tänne eri asiayhteyksiin ja kostoksi tehdään omia ruikutusketjuja, kuten tämäkin.

  Tässä mun mielipide omien kokemuksieni kautta, eikä kuulopuheiden.
   
  Gary Grand, juko7, FuryIII '71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Vähän samaa mielipuolta kaiman kanssa. Mitäs me sekakäyttäjät.

  Tämä OD on kyllä mennyt aika hiljaiseksi, nuo projektikertomukset on parasta ja aktiivisinta antia nykyään, kiitokset kaikille kirjoittajille.

  Kellarissa yleinen paskanjauhanta pitää myös kestotopikit, kuten nettiauto- ja liikennebongaukset, päivän autokuvat ehkä nykyään paremmin hereillä. Mulla kun harvemmin on mitään tekniikka-aiheista kysyttävää/kerrottavaa, niin tykkään lukea noita yleistopikkeja.

  Photorallya mulla on ikävä.
   
  Gary Grand, FuryIII '71, C4vettester ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. tero79

  tero79 3rd gear

  Mut miks Vittu se Kauniiden naisten osio piti poistaa.. ? Perkele!!
   
  Gary Grand ja Harri S tykkäävät tästä.
 11. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kellarissa olis Shit chatissa...
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 12. C4vettester

  C4vettester 2nd gear

  Suomalaisten keski-ikä on n. 44-vuotta. Kuulostaa melko korkealle? Erilaisista mielipiteistä loukkaantuvien keski-iän veikkaan olevan suomalaisten keski-ikää huomattavasti nuorempia.

  Vanhat V8-Magazinetkin pitänee laittaa kiellettyjen painetun sanan piiriin kun Pekka Leino ja kumppanit ottivat yhteen sanansäilällä siitä kumpi on kovempi peli Corvette vai AC Cobra. Jokuhan voi "jälkiloukkaantua" ja "jälkipahoittaa mielensä" sellaisesta kun jotkut olivat toistensa kanssa eri mieltä jenkkiautoista n. 30-35 vuotta sitten.

  Olisi mielenkiintoista tietää mikä on jenkkiautoharrastajien keski-ikä. Ehkä se selittäisi osaltaan OD:n hiljaisuutta? Ukkoontuuko porukka?
   
  Muokattu: 15.3.2023
  6PPC ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 13. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Jos tietyt topikit täytyisi piilottaa tai haudata johonkin se kuulostaa samalta kuin nettipornoaddiktin toiveet kokiessaan syyllisyyttä siitä kun itse ajautuu tietyille sivuille aina uudelleen ja uudelleen.
   
 14. C4vettester

  C4vettester 2nd gear

  Kontio & Parmaksella on asiaan oma näkemys:


  Harrastushan jenkkiautoilu on. Ei sen pitäisi liian vakavaksi muodostua. Vaihtaa sitten vaikka kesäisin hulavanteen pyörittelyyn biitsillä ja talvisin potkukelkkailuun jos niistä harrastuksista saa itselle irti enemmän iloa ja hauskuutta.
   
  Muokattu: 15.3.2023
 15. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Voihan tämäkin olla osaltaan selittävä tekijä. Jos OD:n alkuaikoja vertaa tähän päivään ja mikä on netissä muuttunut niin se on informaation määrä.
  Jos lontoota yhtään taitaa niin kaikki tieto on olemassa harrastelaitteisiin liittyvissä kysymyksissä mikä varmasti vaikuttaa kotimaisen foorumin käyttöön.

  Harrastajien kirjo on kyllä valtava enkä lähtisi pelkkiä "nettivirittäjikään" siitä syyllistämään jos ei ole omaa projektiosioita pystyssä. Harrastaa voi niinkin että tekee ja rakentaa paljon eikä niistä koeta tarvetta laittaa julkisuuteen netissä.

  Kuka on kovin OD hemmo? Ei kai sillä väliä, keskustelupalstat elää keskustelusta ja omaan mieleen täällä on vähintään 99% auto ja tekniikka aiheista jaapausta jossa on hyvin vähän puhdasta trollausta yms. mikä on harvinaista. Se ei ole moderoinnista kiinni.
   
 16. C4vettester

  C4vettester 2nd gear

  Jaa että kuka on kovin OD hemmo? Tähän on helppo vastata. Aulis Hämeenkorpi.

  Hän on ylösnoussut jo kertaalleen bannikuolleista. Varmaankin vain hymyillen "Pirjon maku" suussa (ks. alta hänen sanoja lainatakseni). Aulis lienee ainoita pitkän linjan konkareita jolla on edelleen rohkeutta jatkaa jokseenkin mitään kumartamattomalla mielipidelinjallaan. Lopuilla löysät housuissa virtuaalista bannikuolemaa peläten, minä mukaanlukien, ja sen seurauksena kukin peesailee täällä enemmän tai vähemmän "kivoilla mielipiteillä" toinen toisiamme.

  Auliksella on ollut peesaamisen sijaan karvakourallinen omaa suolaa sanansäilässä, vastuut (ja tunteet) kuulijoille - periaatteella. Sellaiset henkilöt tekee OD:sta mielenkiintoisemman ja hauskemman. OD ilman Aulista olisi kuin Funny Carit ilman John Forcea. Se ei vaan olisi sen jälkeen enää entisensä. Sillä tylsyys olisi sittenkin lopulta vain tylsyyttä. Virtuaalikeskusteluissakin.

   
  Muokattu: 17.3.2023
  Vermilion ja Dusturecarn tykkäävät tästä.
 17. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Vittuilukin on taitolajo, sekin pitää osata aikanaan lopettaa. Ja kaikki ei samalla lailla vittuilua kestä, varsinkin jos vittuilee takaisin, moni on siinä todella herkkähipiäinen.

  Joskus harrastuksessa kannattaa miettiä, onko kuitenkaan se oma harrastekerho ja ne henkilöt niitä joiden kanssa haluaa harrastaa. Joskus niiden kanssa tulee se hetki, ettei ole mitään järkeä jatkaa.
   
  C4vettester tykkää tästä.
 18. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Onhan porukka ukkoontunut ja aika rankasti. Siihen kun lisätään ukkoontumisen myötä tulevat harrastukset, kesämökit ja omakotitalon huolto, niin jaksaako sitä tulle od:lle pörisemään.
   
 19. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Näähän on mielipide kysymyksiä. Saman kaltaista sanansäilää teillä ainakin on että ymmärrän fanituksen. Aina ei faktoillakaan ole väliä ja puhutaan aiheen vierestä mutta ei se mitään. Viihdyttävää lukea ihmisten erilaisia käsityksiä asioista.
   
  Tired tykkää tästä.
 20. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Suomessa jenkkiautoharrastus ukkoontuu keskimääräistä nopeammin kuin Ruotsissa. Lieneekö Ruotsissa vähän erilaiset asenteet.

  Overdriven hiljaisuuteen voi vaikuttaa myös se ettei nuoret enää käy missään foorumeilla. Somet kuten tiktokit, facebookit, instagramit on varmaan se juttu nykyään ja kaikki muu unohtuu.
   
  Gary Grand tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!