Nokian Rockproof

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Yamato, 13.8.2017.

 1. Yamato

  Yamato 1st gear

  Onkos kellään kokemuksia Nokian Rockproofeista? Itellä harkinnassa laittaa Ramin alle 315/70/17 kokoisena.
  Lähinnä kiinnostaa tietää onko ne talvikäyttöön hyväksytyt ja onko niissä minkäänlaista pitoa talvella? Nykyiset Nankangit ovat ainakin liukkaat, mutta niilläkin on pärjännyt.
   
 2. Fikke

  Fikke 1st gear

  Talvikäyttöön ovat hyväksytyt, mutta vielä ei kokemusta niiden pidosta talvella.
   
  Yamato tykkää tästä.
 3. Fikke

  Fikke 1st gear

  Ei täällä etelässä paljon lunta ole ollut, mutta olen ollut tyytyväinen Rockproofien pitoon. Kotipihan mäessä takavedolla loppui pito. Pysähdyin ja laitoin nelkun päälle. Siitä kiipesi sutimatta ylös.
   
 4. Yamato

  Yamato 1st gear

  Talvirenkaiksi päädyin ostamaan nastarenkaat ja nyt pitäisi alkaa varautua tulevaan kesään. Nämä Rockproofit tai Rotiivat luultavasti tulee hankittua.

  Osaako Fikke tai joku muu kommentoida millaiset noi Rockproofit on ajaa verrattuna tavallisiin katurenkaisiin tai AT renkaisiin? Metelöikö pahasti?
   
 5. HarZa81

  HarZa81 1st gear

  Onkos jollain jo ramissa 315/70R17 rockproofit? Noita olen kovasti kesäksi miettinyt, mutta vanteen ja etenkin offsetin valinta tuottaa hiukan päänvaivaa. En ihan tarkkaan tiedä mitä korotuksia tuossa kulkineessa oikeasti on. Korkealta se vaikuttaa, mutta saattaapihan se vakiokin olla. Vuosimalli tuossa on -03.
  Tekisi kovasti mieli kokeilla istuvuutta jos jollakin sattuisi tuollaiset olemaan sopivan matkan päässä. Eli jos jollain tuollaiset on pirkanmaan seudulla tai säädyllisen matkan päässä niin nyt olisi melko helposti saatavilla pieni korvaus menetetystä ajasta.
   
 6. Yamato

  Yamato 1st gear

  Minulla on nyt varastossa 315/70-17 rockproofit, mutta ovat vielä ilman vanteita.
  Vanteet saan joskus toukokuun puolella ja niiden et on nolla. Auto minullakin -03 ja jokin leveling kitti asennettuna.
  Vajaan parin tunnin ajomatka Tampereelta.
   
 7. Yamato

  Yamato 1st gear

  Renkaat löysivät tiensä auton alle. Ei vielä hirveästi kokemuksia, mutta onhan ne varsin äänekkäät verrattuna normirenkaisiin. Nettijuttujen perusteella kuvittelin hiljaisemmaksi, mutta vissiin kokemuksista kirjoitelleet olivat jo tottuneet traktorin renkaisiin.
   
 8. PK-1

  PK-1 1st gear

  Nyt ajettu joka kelillä lumella tuntuu liukkailta mutta neliveto korjaa sen. ( auratulla tiellä ). Itsellä Dodgessa alla 315/70R17 rockproofit, hiukan ottaa tukivarsiin kiinni kääntyessä mutta pienellä säädöllä korjattu 6.mm pultti upotettu käännön topparin välii jää mukavasti rakoa.
  Minkälaisia ilmanpaineita olette laittanu noihin?
   

Kerro tästä muillekin!