Nokka-akseli rasvan kuivuminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pptalo, 31.7.2018.

  1. pptalo

    pptalo Gearhead

  2. marko84

    marko84 2nd gear

    Tuskinpa mitään haittaa on, tai pyörittelet öljypumpulla paineet koneeseen ennen kun lyöt tulille niin kyllä se nokkakin siittä öljynsä saa.

    Moparin isolohkoon saa ainakin paineet virranjakajan irrottamalla ja pyörittelee sitäkautta porakoneella öljypumppua sopivalla tangolla jonka saa vaikka kittiprässistä.
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Kysy valmistajalta. En usko että se kuivuu, koska suurin osa noista on tehty juuri sitä varten, että kone saattaa seisoa vuosia. Sit jos on jotain valkovaseliinia yms sontaa tungettu sinne, ne voi jämähtää kuulema niin tiukkaan, että kone on aukastava ja putsattava.
     
  4. pptalo

    pptalo Gearhead

    Tämä selvä. Voin nukkua rauhassa. Paineet pyöritän aina jos kone on ollut pidempään pois käytöstä.
     

Kerro tästä muillekin!