Nokka-aksila vei yöunet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Fargo, 26.4.2011.

  1. Fargo

    Fargo Gearhead

    Oonkohan liian väsynyt vai missä mättää, selittäkää joku.

    Pyörittelin purkamani sbc:n nokkaa ja huomio kiinnittyi outouteen. Ykkösestä alkaen nokat vipeltää nätisti, pako-imu, pako-imu jne. Pakotahti alkaa, pakovena aukeaa ja vaihtuu imutahti kuten venttiilitkin vaihtaa. Peruskauraa.

    Vaan annas olla kun seiska ja kasipytyn nokat tuli kohdille, nokathan on ihan viturallaan. Pako ja imunokat eivät ole samalla lailla kuin muissa ykkösestä kutoseen. Tarkoitan siis pako-ja imunokkien eroa toisistaan.

    Cranen tekele tuo oli ja niin paljon jäi vaivaamaan että oli pakko ajaa firmaan ja repia kaksi pakettia auki missä uudet edelin nokkakepit. Tulos: samalla lailla 7 ja 8 nokat.


    Voi olla että olen liian väsynyt ja joku kai luulee että kännissä mut en....
     

Kerro tästä muillekin!