Nokkaketjun rattaan lukitelevy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Marvä, 17.10.2020.

 1. Marvä

  Marvä 1st gear

  Moi. Eipä löydy enää alkuperäistä kolmiosaista lukite aluslevy. Miten on. Uskaltaako laittaa ilman lukitelevy, jossa haitat käännetään pultin sivuille. Tietenkin yksittäiset, mutta ei toimi samalla tavalla.
  Mvä
   
 2. fennia

  fennia Gearhead

  Missäköhän padassa tollanen on?
  Oikean laatuinen kierrelukite ja momentti yleensä riittää.
   
 3. Marvä

  Marvä 1st gear

  Lincoln continental 62. Joo ei jää paljo vaihtoehtoja, kun oikee momentti ja lukite. Ei löydy mistää aluslukitetta. Vanhassa oli ne haitat siinä kunnossa, ettei uskaltanut laittaa.
   
 4. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Äkkiähän sellaisen pellinpalan askartelee.
   
 5. Marvä

  Marvä 1st gear

  No löyty tollanen Nord-Lock system prikka. Tuo kyllä riittää lukite liiman kanssa, myös nokka ketjun rattaan pulteille. Www. Nord-Lock. fi
   
  SBChevy tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!