Nopeudenrajoitin toimintaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja umpio, 25.8.2015.

 1. umpio

  umpio 3rd gear

  2002 Silverado Duramaxilla. Lisukkeena Edge Juice. Nopeudenrajoitin pitäisi saada katsuria varten toimintaan. Kenelläkään ideoita/neuvoa paikkaa, jossa tuo onnistuisi? Juicen asentajasta ei tietoa. Päijät-Häme sijaintina.
   
 2. ip

  ip 3rd gear

  Käsitääkseni ei tarvitse toimia kun vasta vuosimallissa 2004
   
 3. spinneri

  spinneri Gearhead

  Trafin sivuilta löytyy varmasti luotettava vastaus, mutta omasta mielestäni nopeudenrajoitin on pakollinen 1.10.2001 tai sen jälkeen käyttöönotetuissa kevytkuorma-autoissa, joissa on diesel-moottori. Bensiinimoottorin kohdalla rajapinta on 1.1.2005.


  Jari Sjöman
  ex-Spinneri Magazine
   
 4. Tuomo_

  Tuomo_ 1st gear

  Jos otteessa lukee että rajoitin pitää olla niin sitten se on oltava, eikä sitä sieltä enää pois saa. -04 ja vanhemmat on/oli mahdollista katsastaa ilman rajoitinta.

  Nimimerkki kojo tai Panze vois varmaan auttaa ton rajoittimen toimintaan saamisessa, kannattaa kysyä.
   
 5. Ck

  Ck Gearhead

  On joitakin autoja 04 malliin asti ilman rajoitinta. Mutta ne joissa se on niin myös pysyy. Edge ei tietääkseni täkäläisille rajoitintestaajille kelpaa.
   
 6. umpio

  umpio 3rd gear

  Siis autoon on jossain vaiheessa rajoitin asennettu, mutta tällä hetkellä se on ohitettu. Ei vain ole tietoa että miten. Täytyy ottaa Pantzeen yhteyttä; muistaakseni löytyy ihan kuittejakin tuolla käynnistä.
   
 7. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Näissäkin on ihme juttuja. Oman 2001 Excursionin rek.otteessa on maininta, että rajoittimella varustettu. Kuitenkaan pykälien mukaan ei tarvita tätä turhaketta, eikä sitä ole autossa koskaan ollutkaan eikä ole katsastuksissa ongelmia tuottanut. Ilm.rekisteröintikatsastuksessa sattunut kömmähdys.
   
 8. -chgr

  -chgr 2nd gear

  .................
   
  Muokattu: 5.10.2020

Kerro tästä muillekin!