nopeusmittarin kalibrointipalikka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Hyytiäinen, 15.1.2009.

  1. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    Onko joku asentanut esim perävälityksen vaihdon yhteydessä old-school-nopeusmittarin (eli mekaanisen mittarin) vaijeriin sellaista vaihdepalikkaa, joka korjaa mittarivirheen? Saako niitä osaputkista Suomesta? Käyttökokemuksia? Esim. tällainen:

    http://www.partshp.com/speedometer_gears.htm (ja tuolta alas -> "GM / Dodge / Ford Ratio Adapter")

    Vai kannattaako ennemmin nähdä se vaiva, että joutuu vaihtamaan laatikosta drive gearin, eli sen mikä on siellä sisällä. Jos jollain on näppärät konstit, millä metallisen soviteliitoksella olevan rattaan saa järkevästi vedettyä irti ja uuden rattaa ehjänä paikoilleen, olen korvana.
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    ei ole kokemuksia.
    mut perän vaihdot ja renkaiden vaihtojen jälkeen jos aina pitäis korjata mittari virhe ni ei hän siitä tulis mitään ainakaan mulla. helpommalla selviää kun ajaa esim. 80 ja 100 nopeus valvonta tauluun ja kattoo mitä mittari näyttää. ajelee sen mukaan.

    nopeusnäyttötauluja
     

Kerro tästä muillekin!