norton-39

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja rottamies, 14.9.2004.

  1. rottamies

    rottamies 1st gear

    eli tuli sitte tämmönenkin ostettua,ja nyt ois kaikki tieto ko.pyörästä tervetullutta.siis 500 cc sinkku.mistä sais kuvia,tietoa,kirjallisuutta,yms?myös jos jollain on tälläsistä mopoista kokemuksia ni ois kiva kuulla esim mistä repeilee ekana elikä akilleen kantapää tämmösessä vehkeessä,siis ainahan nää epäilemättä jostain repee,mutta ne pahimmat edes :eek:
     
  2. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Käyppäs:

    http://www.sci.fi/~vmpk/ ja kirjaudu porukkaan. Kaikenlaisia koiranleukoja sakista löytyy, mutta tuolla foorumilla ei juuri räkänokkia ole. Mm. Kolmin Hannulla on valtava tietomäärä. Luulisi Googlellakin löytyvän tietoa moisesta vehkeestä. Linkitä kuva omastasi tai vastaavasta, jos löydät. 500cc yksimukisella pitkäiskuisella britillä olen itsekin ajanut takavuosina 8-9 kesää.
     
  3. t6t

    t6t 1st gear

    Toi vmpk:n porukka on aika sisään lämpiävää porukkaa ja hinnat joita myyjät pyytää on taivaissa. Ja jos niille myy jotain pitäisi tavara saada romuraudan hinnalla. Siis kyllä mä ymmärrän kaupan käyntiä että tavarasta pitäisi saada pikku voitto mutta kun hinta tuplataan niin mennään ahdeuden puolelle.
     

Kerro tästä muillekin!