Nostalgia fuelit Englannissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Putte, 26.9.2009.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    NFAA:n ryhmässä Englannin kansallisissa finaaleissa on mukana tänään yhdeksän Fuel Alteredia ja aika kovaa on menty. Ekalla rundilla Joe Bond ajoi Fiat Topolinolla 6,889 ja Dave Grabham myös Topolinolla 7,220, mikä on miehen oma ennätys.
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Aijai, Nostalgia Drags, tuolla tuli käytyä 1999-2002. Hieno tapahtuma kertakaikkiaan! Oli muuten joinain vuosina samana viikonloppuna kuin Santa Podin finaalit mutta porukkaa riitti molempiin...
     
  4. joopa

    joopa 1st gear

    On muuten yks näyttävimmistä ryhmistä Englannissa tää nfaa.Näin ekaa kertaa ne oikein ryhmänä ajamassa Easter Thunderballissa Santa Podissa ja olihan vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja kuskitkin tuntu olevan aika reikäpäistä sakkia.
     

Kerro tästä muillekin!