Nostalgia videoita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Putte, 14.2.2009.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Tuli eilen katsottua videokasetti pinosta sellainen pätkä kuin Street Rodders Nostalgia Nationals. Kisa oli viides Street Roddersin järjestämä ja se ajettiin Kalifornian Freemontissa 4-5.5.1985 eli paljon ne on jenkit meitä edellä nostalgia touhussakin. Nauhan kalusto oli varsin mielenkiin toista ja tuossa kisassahan muun muassa burnista ottivat vain ne kilpurit, joilla on burnista otettu omalla rakentamis aikakaudellakin sekä street rodit.

    Kovimmat ajat olivat etumoottori dragstereilla matalia seiskoja ja siis ilman burniksia. Lähes kaikki lähdöt menivät alkuun savuiksi, mutta ajat olivat silti kohtalaisia. Tapahtumassa oli mukana myös pari vanhaa takamoottori dragsteri eli kalusto oli tosi kirjavaa. Nauhan kesto oli kaksi tuntia eli kunnon annos ameriikan nostalgiaa.
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

    Et sita millaan saisi DVDksi vaannettya? Vois vaikka olla kiinostusta jollakin moiseen rainaan :odroll:
    Aika paljonhan noita nostalkia filmeja ameriikan swapeissa nykyaan nakee, jotain on tainnu tulla ostettuakin mutta ne on onneks kaikki hukassa :cry:
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    muutenkin ois hienoa koostaa ihmisten omia videoita eri vuosikymmeniltä ja eri tapahtumista, voisin niitä monistella niin laitettais sitten myyntiin omakustanne hintaa.
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Noista DVD:ksi väännöistä en tiedä mitään ja on arveluttavaa kannattaako tästä huonosta kopiosta lähteä muuntamaan. Alkuperäinen, josta ton olen itse 80-luvulla kopioinut pitäisi löytyä FHRA:n arkistoista. Tosin osa sinne aikanaan hankituista ameriikan filmeistä on ajan kuluessa kadonnut teille tietämättömille.
     
  5. Fireball

    Fireball Gearhead

  6. studio57

    studio57 Gearhead

  7. Naula

    Naula 3rd gear

  8. bdr529

    bdr529 1st gear

    Myöskin 1959, AHRA Nationals Vintage Drag Racing. Kymmenen minuuttia hieman huonolaatuista kaitafilmiä aikaansopivalla jälkiäänitysmusiikilla. Varsin mielenkiintoisia laitteita.
     
  9. rocket dude

    rocket dude 1st gear

    Uskomatonta et vieläkin löytyy näin vanhoja videoita ja hyvä niin, on varmaan kuvattu enemmän silloinkin mut todennäköisesti hukattu ja tuhottu aika paljon :cry:
     
  10. Carburetor

    Carburetor 1st gear

  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    en malta olla linkittämättä tuolta alhaalta bongattua linkkiä
    vanhoista kiihdyttelyistä kun nyt sattui löytymään.
    http://vimeo.com/20065418
    tuolta oikealta löytyy lisää, kylläkin aika vihreitä kuvallisesti.
    ajanhammas vähän purrut?

    edit. ylläpito poistanee viestin jos linkki on jo täällä.
     

Kerro tästä muillekin!