Nostalgia videoita

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Putte, 14.2.2009.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Tuli eilen katsottua videokasetti pinosta sellainen pätkä kuin Street Rodders Nostalgia Nationals. Kisa oli viides Street Roddersin järjestämä ja se ajettiin Kalifornian Freemontissa 4-5.5.1985 eli paljon ne on jenkit meitä edellä nostalgia touhussakin. Nauhan kalusto oli varsin mielenkiin toista ja tuossa kisassahan muun muassa burnista ottivat vain ne kilpurit, joilla on burnista otettu omalla rakentamis aikakaudellakin sekä street rodit.

  Kovimmat ajat olivat etumoottori dragstereilla matalia seiskoja ja siis ilman burniksia. Lähes kaikki lähdöt menivät alkuun savuiksi, mutta ajat olivat silti kohtalaisia. Tapahtumassa oli mukana myös pari vanhaa takamoottori dragsteri eli kalusto oli tosi kirjavaa. Nauhan kesto oli kaksi tuntia eli kunnon annos ameriikan nostalgiaa.
   
 2. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Et sita millaan saisi DVDksi vaannettya? Vois vaikka olla kiinostusta jollakin moiseen rainaan :odroll:
  Aika paljonhan noita nostalkia filmeja ameriikan swapeissa nykyaan nakee, jotain on tainnu tulla ostettuakin mutta ne on onneks kaikki hukassa :cry:
   
 3. studio57

  studio57 Gearhead

  muutenkin ois hienoa koostaa ihmisten omia videoita eri vuosikymmeniltä ja eri tapahtumista, voisin niitä monistella niin laitettais sitten myyntiin omakustanne hintaa.
   
 4. Putte

  Putte 1st gear

  Noista DVD:ksi väännöistä en tiedä mitään ja on arveluttavaa kannattaako tästä huonosta kopiosta lähteä muuntamaan. Alkuperäinen, josta ton olen itse 80-luvulla kopioinut pitäisi löytyä FHRA:n arkistoista. Tosin osa sinne aikanaan hankituista ameriikan filmeistä on ajan kuluessa kadonnut teille tietämättömille.
   
 5. Fireball

  Fireball Gearhead

 6. studio57

  studio57 Gearhead

 7. Naula

  Naula 3rd gear

 8. bdr529

  bdr529 1st gear

  Myöskin 1959, AHRA Nationals Vintage Drag Racing. Kymmenen minuuttia hieman huonolaatuista kaitafilmiä aikaansopivalla jälkiäänitysmusiikilla. Varsin mielenkiintoisia laitteita.
   
 9. rocket dude

  rocket dude 1st gear

  Uskomatonta et vieläkin löytyy näin vanhoja videoita ja hyvä niin, on varmaan kuvattu enemmän silloinkin mut todennäköisesti hukattu ja tuhottu aika paljon :cry:
   
 10. Carburetor

  Carburetor 1st gear

 11. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  en malta olla linkittämättä tuolta alhaalta bongattua linkkiä
  vanhoista kiihdyttelyistä kun nyt sattui löytymään.
  http://vimeo.com/20065418
  tuolta oikealta löytyy lisää, kylläkin aika vihreitä kuvallisesti.
  ajanhammas vähän purrut?

  edit. ylläpito poistanee viestin jos linkki on jo täällä.
   

Kerro tästä muillekin!