NP 208 vikaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja rokkaaja, 3.5.2006.

  1. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Auto olis tommonen: GMC K1500 4x4 5.7 -88.Vika olis tämmönen...
    N-ja P-asennoissa kuuluu askista,jakolaatikosta semmoinen räpättävä? ääni
    srrrrrtrrrrrr,toi ääni tulee kun kone on lämmin ja kierrokset P/N asennossa noin 600-700,heti kun koskee vähänkin kaasuun loppuu räpätys (jakolaatikon ketju löysä?)nii ääni on semmonen et se ikäänku aaltoilee...Osaiskohan joku sanoo ton perusteella jotakin? :eek:


    Kiitos avusta jo etukäteen ja hyvää keväänalkua kaikille 8)
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ton vuotisessa pitäis olla NP-241 jakotoosa josta on "poistettu" 208 toosan pahin tyyppivika joka on vaihteensiirtohaarukan kuluminen. Jos sulla kuitenkin on 208 niin toi vaihteensiirtäjä voi olla sen verran kulahtanut että osat ei pysy oikeassa paikassa kun vapaa on päällä. Koita auton alta säätää vaihteensiirtotankoa johonkinpäin jos se vaikka auttais. Venynyt ketju ilmoittaa ittestään ajossa eniten.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    P tai N -asennossa paikoillaan vai??? Mikäs siellä jakolaatikossa silloin räpättäis, kun ei siellä mikään liiku???

    Tuliskos kuitenkin vaihteistosta tuo ääni??? Tai pakoputkiston resonointia??
     
  4. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    Auto seisoo paikoillaan pihalla,tasainen alusta..."rutina" häviää kun laittaa pykälää (R,D,1,2,OD) valittuna...loota ei luista,ainakaan mun mielestä...
     

Kerro tästä muillekin!