NP203 ketjun hankinta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja skotikka, 21.7.2018.

  1. skotikka

    skotikka 3rd gear

    Tuossa omassa ruvennut kuuluun kiva losahdus vaihteen kytkiessä ja tuntuu etukardaania liikutellessa eestaas väljää. Tiiä sitte vaikka kuulus ollakin.. Jossain mainittiin et sais olla ihan tuuman verran liikettä..
    Rupesin tutkiin tilannetta, että jos kunnostettava niin mistä ketju? Rockautosta saa tilattua laakerit ja tiivisteet jne. mutta ketjua ei tunnu helpolla löytyvän. Onko porukka ollut koskaan saman edessä? Mistä ootte löytäneet ketjun laatikkoon?
    Näyttää olevan kahta vaihtoehtoakin 2,5 tuumaa levee vanhemmassa ja uudemmassa 2 tuumaa.
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Jamantilla on ainakin jotain osasia ja lakruja löytyy partsinkin kautta. Ketju noihin tuntuu olevan kohtalaisen hankala löytää.. jenkkilästä löytyy jonninverran paremmin mutta ei sieltäkään ihan ilmasiks :confused:
     
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mul on np203 ja ollu aina tollanen vähän väljän tuntunen kun vaihtaa vetosuuntaa. Hyvin sillä on pärjätty kymmenen vuotta harrasteoffia ja kruisailua, ei oo muuttunu mihinkään siitä.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ketjujen huono esiintyvys kaupoissa lienee johtuu siitä, että niitä tarvii uusia äärimmäisen harvoin.
     
    Muokattu: 11.8.2018
    Powerstroke tykkää tästä.
  5. pjtk

    pjtk Gearhead

    Mulla aikonaan Dodgessa 203:sessa paukutti ketju yli nelivedolla. Maasto ajelusta ei tullu oikeen mitään. Jako toosaks vaihtu np241 ja vanha 203 meni doubler projektiin, niin ei pasha ketju haitannut.
     

Kerro tästä muillekin!