Nummela Kruisin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja hillo-, 4.7.2010.

  1. hillo-

    hillo- 3rd gear

    jeeps.. itse kelasin että toi kuun toinen lauantai ois aika soiva.. mikä on ollu tähänkin asti.. ja sit vois näin alustavasti suunnitella jonnekkin huhtikuulle avajaisii?
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mulle käy toi kuun toka Lauantai. Mulla olisi toinenkin ajatus, jossa näin talviaikaan tehtäis joku esim päivä viikolla, milloin nähtäis paikallisten harrastajien kanssa vaikka jossain huoltiksella kaffen merkeissä. Ehdottelin tätä FHRAn Swapissa yhdelle Karkkilalaiselle harrastajalle ja häntäkin asia kiinnosti. Mutta kun ei oo sen koommin nähty, niin asia on jäänyt pöydälle. Miten on. Kiinnostaako Nummelan ja lähiseudun harrastajia tämmönen viikottainen tapaaminen. Siellä kun voi turinoidessa tulla ideoita vaikka mihin yhteistekemisiin :rotfl:
     
  3. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Avajaisii??? Eikös sitä läpivuoden ajella Ameriikkalaisilla... Vai oonko yksinäänen susi.
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Et oo Ana ainoa, joka ajelee ympäri vuoden Ameriikan tuotteilla, muitakin yksinäisiä susia löytyy, mutta mahtaako ihan laumaksi asti sentään ?
    Pikkasen pessimistisesti silti suhtaudun siihen, että Prismalla olisi kinosten keskellä kovin montaa osallistujaa, mutta mikäänhän ei sitä estä asiaa talvikuukausina käytännössä toteamasta.
    Tuo DS 325:n idea voisi olla ainakin kokeilemisen arvoinen juttu, mikäs olisi sellainen sopiva paikka ?
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mulle tulisi äkkiseltään mieleen vaikka Karkkilan tai Lohjan ABCt. Tai sitten Nummelan Seisake, jossa kohtuullisesti parkkitilaa löytyy. Ehdotuksia :wink:
     
  6. Impala58

    Impala58 Gearhead

    Täällä myös yksinäinen susi joka ajelee jenkillä myös talvet,kyllä sitä vois tommoseen viikkokokoontumiseen osallistuakin ankeen talven keskellä.kyllä noi paikat ihan hyviltä kuullosti.
     
  7. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Voishan sitä koittaa joko joulun tahi uudenvuoden teemalla... Siis seisoskelua Prismalla ja siitä sitte johonki kaakaolle 8)

    PS. Ja kyl mä tääl Namibiaski oon viime talvena muutaman Ameriikan vehkeen nähny aktiiviajossa, mm lankkukyljen.
     
  8. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Miten ois Numelan Seisakki??? ABC:t vähän "steriilejä" ja oishan se vähän niinku keskellä akselia Namibia-Lohja 8)
     
  9. 455STW

    455STW Gearhead

    Nummelan seisakki paikkana varmaan ihan ok mutta olisiko kerran kuussa riittävä tapaamistiheys? Kerran viikossa on aika tiuha aikataulu..?
    Voisiko talviaikaan "cruisailla" joka kuun toinen lauantai kahvien merkeissä em. paikassa? Ennen vai jälkeen la-saunan? klo 16-18? Ja kommentteja...
     
  10. hillo-

    hillo- 3rd gear

    miten olis joskus 18 maissa? talvella kun tulloo aikasemmin pimeekin niin kokoontumisia vois aikaistaa.. ja sitten tottakai jos siellä jotain sovitaan niin joku suorittaa sihteerin virkaa ja päivittää niitä tänne niin pysyvät muutkin pysyvät kartoilla.. :odroll:
     
  11. Ana67

    Ana67 Gearhead

    No ennen saunaa tietty, vaikka olenkin perheellinen otan saunakaljat joka la :rotfl: Ja kerran kuussa riittänee... Ja jos klo 18:00; kerkee saunan lämmitykseen vielä 8)
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Seisakki kuulostaa ihan hyvältä. Samoin tommonen kuukausittainen miitti. Lauantaikin käy ihan hyvin paitsi jos HIFKlla on kotimatsi. Mullahan on kausari ja "joudun" menemään sinne. Mutta muuten toi lauantai kuulostaa hyvältä :rotfl:
     
  13. 455STW

    455STW Gearhead

    Onko tämä "seisakki-cruising" siis alkamassa tulevana lauantaina 12.11. klo 18.00?
     
  14. Ana67

    Ana67 Gearhead

    No, ainakin Stadissa ja Espoossa on vielä normi-cruisingit ollu...
    V
    Waan mitä tuumii arwon raati??
     
  15. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    No, ainakin tuo huominen olisi se kuukauden toinen lauantai, joten siinä mielessä voisi olla sopiva ajankohta talvikauden avaukselle.
    Itellä pukkaa lauantaina duunireissua, jolta kotiutumisaikataulu vielä avoin, eli oma osallistuminen on ehdottomasti ehkä ...
     
  16. hillo-

    hillo- 3rd gear

    itselleni pamahti kiinni tää viikonloppu elikkä.. joku kirjoittelee sitten että millasta kahvetta oli tarjolla?
     
  17. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Voishan tuolla piipahtaakin. Katellaan miten kauan tuolla FHRAn syyskokouksessa menee aikaa ja miten keretään tonteille. Kai käyttiksellä saa tulla kun yhtään toimivaan autoa ei tonteilla ole :lol:
     
  18. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Taitaa itseltäkin jäädä väliin... Mutta kerkiihän tuonne ensi kerrallakin.
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Valitan. Tänään en kerkee. Ois vähän puuhaa muijan kanssa :wink:

    Pidetään homma kuitenkin vireillä jos sopii.
     
  20. savoy 62

    savoy 62 3rd gear

    Tulihan tuolla käytyä.Pari kierrosta kylällä ja kuppi kahvia seisakilla.
     

Kerro tästä muillekin!