Nummela Kruisin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja hillo-, 4.7.2010.

 1. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 2. hillo-

  hillo- 3rd gear

  noniin kiitos kaikille mukana olijoille. hieno ilta ja hienoa nähdä näinkin moni liikenteessä! kiitos siis. tätä rataa kun kasvaa niin ollaan kohta noissa forssan pick nickien tai joidenkin sellasten mittakaavoissa.. ei vaiskaan. seuraavan joku olikin vissiin jo ilmoittanut v8? kiitos hänellekkin.
   
 3. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Hyvin oli porukkaa paikalle ilmaantunut. Käsittääkeni ekaan tapahtumaan verrattuna lähes tuplamäärä. Tästä on hyvä jatkaa.

  Kiitos kaikille juttusille tulleilla ja paikalla olleille. Teidän ainsiostanne paikalla saattoi viihtyä ja paikalle tullaan uudestaankin :D
   
 4. FURY BB

  FURY BB 3rd gear

  Piru !!Jouduttiin perääntymään viime metreillä :(
  Katotaan se sun camaro ens kerralla :eek:
   
 5. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Niin tämä jäi tällä kertaa väliin...pöh :(

  No duunikaveri näköjään ollut pitämässä mainetta yllä...

  Onhan se hyvä että porukalla on jo varaa valitakin tapahtumista...menohan on kohta kun suuressa lännessä, enkä tarkota nyt välttämättä sweduja.
   
 6. 455STW

  455STW Gearhead

  Samat sanat. Kiitos siitä Rivieran keulan kevennys-vinkistä hiilikuidun suhteen! Suunnitelmat oli jo valmiina muttamutta... auto ostettiin multa pois!?! Täytyy varmaan keksiä jotain uutta (mutta wanhaa) seuraavaan cruiseen...

  Päivittääkö "Hillo" uuden cruisepäivän otsikkoon vai aloitetaanko uutta "jutunjuurta"? :eek:
   
 7. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Ei mitään. Vottehan te poiketa muutenkin, kun melkein naapureita ollaan :D
   
 8. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Oli muuten pirun näyttävä kiesi se Riviera. Oliko se -68 vai joku muu. Katteltiin sitä siinä illan hämärissä kun parkkiksen läpi vikan kerran ajoit, että kyllä kelpais. Ei o ihme, että mei kaupaksi 8)
   
 9. hillo-

  hillo- 3rd gear

  eiköhän pidetä tää keskustelu. kiinnostaa vaan tuo anonyymi henkilö kuka ilmoitti v8? kiitos sillä eikös tuo lisää jo jonkin verta näkyvyyttä muissakin harrastelijoissa jotka eivät ole vielä löytäneet internetin valtateiden villiä verkostoa..
   
 10. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Juu, uusimman V8:n tapahtumakalenterissa on tosiaan maininta, että päivämäärä on 11.9. ja paikkana Prisma, joten sillä varmaankin mennään.
   
 11. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Juuri näin 8) . Ja jos sillon tulis tolla Miesten vehkeellä... "Miehille jotka kulkevat omia polkujaan..." :rotfl:
   
 12. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Taitaa olla tämän kesän cruisailut cruisailtu ainakin Löijyn osalta. Takarenkaat on jostain kumman syystä ihan loppu. Liekö Kiikalan suditteleminen vaikuttanut asiaan :odroll:

  Noh. Josko joku Karkkilan miehistä ottais kyytin :lol:
   
 13. FURY BB

  FURY BB 3rd gear

  No jospa tänne pääsis :lol:
   
 14. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Viikon päästä siis taas 8)
   
 15. 455STW

  455STW Gearhead

  Lauantaina 11.9.2010 klo 19.00?
   
 16. Tweety-81

  Tweety-81 Gearhead

  Valitettavasti ei tällä kertaa pääse paikalle... Aamulla oma muutto ja illalla kaverin tuparit. Mut ehkä lokakuussa?
   
 17. hillo-

  hillo- 3rd gear

  jees.. saas nähdä tuleeko itse paikalle sännättyä.. coronetin pannusta löyty kosteutta.. mutta mutta niin.. takaisin tähän ikuisuus kysymykseen: eli onko kenelläkään ehdotuksia että miten näitä järjestellään jatkossa? siis vaikka esim joka kuun toka la vai esim kolmanneks viimeinen la? ehdotelka niin ei tarvis joka kerta laittaa tohon otsikkoon uutta päivämäärää. ja sit toinen. onkos kenelläkään ehdotuksia/toiveita/ideoita/visioita joistakin ajokauden päättäreistä? esim lokakuussa? jos sellanenkin pamautettas ilmoille? ehdotelkaa ja pähkäilkää. :rotfl:
   
 18. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  No, oliskos tuo joka kuukauden toinen lauantai hyvä ??
   
 19. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tänään jää väliin. On yhden kaverin tuparit just samaan aikaan Espoossa. Vaimo haluaa sinne ja näin vaalit lienee siis jo pidetty :rotfl:
   
 20. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Näin se demokratia toimii ... :poff:
  Paikalle olen suunnistamassa, vaikka hiukan harmaalta keli näyttääkin.
   

Kerro tästä muillekin!