Nykysytkät ja kipunavermeet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Miguelos Poropeukalos, 25.6.2022.

 1. Tässä videossa varsinaisesti mitään ihmeellistä ole, mutta on vaan nätti asennus. Kavari laittaa 6 kpl LS puolia Nissanin tulipeliin ja tekee niille omat sytkäpiuhat.

   
 2. Interwebistä tuli vastaan vielä tämmöinen kuva, niin lisätääs se:

  [​IMG]
   
 3. Selailin tässä Aliexpressiä ilman päämäärää ja vastaan tuli niinkin yksinkertainen tuote kuin sytkäpiuhojen pidike. Jäin miettii, että onko tämä vain minun tunne ja olen täysin väärässä, mutta minusta tuntuu, että monesti ne unohtuu laittaa harrastajilta?

  [​IMG]
  P.S. Mikä moottori on tuossa kuvassa?
   
  Vermilion tykkää tästä.
 4. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Ei ainakaan V6... mutta joo siis Fordin 2.8 EFI:ssä tehdas jo tarjonnut muovisia tulpanjohdon niputus kiinnikkeitä. Ei parhaita mutta silti.

  https://gyazo.com/3647edf77bbc8688ae4a67a46fd817cb
   

Kerro tästä muillekin!