O: -57 sähköinen tuulilasinpyyhkijänmoottori

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Wesku, 30.5.2012.

 1. Wesku

  Wesku Gearhead

  Löytyiskö keltään toimivaa ylimääräistä? Pitäis saada auto leimalle, mut ei ole enää eloa pyyhkijöissä :( Vaihtoehtoisesti olisin kiinnostunut, jos joku kunnostaa noita Suomessa.

  Auttakaa yksi Classikki takaisin tien päälle...

  040 753 0024 tai yv
   
 2. letukka1957

  letukka1957 1st gear

  Moro , Liikkuuhan se katkaisijan vaijeri ja se valkoinen muovi palikka siinä moottorin sivussa . Vai onko sähkö puolella vika .
   
 3. Pro ´55

  Pro ´55 Gearhead

  Ja kymmenenpisteen vinkki:
  ennekun rupeet purkamaan sitä jo olemassa olevaa moottoria... eli toisin sanoen rikkomaan sen totaalisesti, niin soitappa ensin Teemulle. Jos en ihan vikaan muista, niin hän tuntee noiden sielunelämän.

  Nimim. Kerran olen taistellut yhden sellaisen pyyhkijänmotin kanssa jota edellinen omistaja oli purkanut pikkasen liian isoilla meisseleillä = kirves tai leka.
  Muistelen yhä tuota ed. omistajaa "lämmöllä" jokaisessa iltarukouksessani.

  Jari
   
 4. Wesku

  Wesku Gearhead

  Kyllä liikkuu vaijeri ja muovipalikka ja sähköäkin tulee. Tuo moottori on tullut purettua ja kasattua muutamia kertoja aiheuttamatta vaurioita, joten kyllä sen uskaltaa jatkossakin tehdä. Vaikka kieltämättä hiilien takaisin paikalleen asettelu on aika tuskaa. Nyt taas moottori tekohengitettynä leimausta varten, mutta voin toki ostaa parempikuntoisenkin yksilön.

  Teemun kanssa oli puhetta, että miten tuon tekniikan helmen voisi korvata jollakin toimivammalla ratkaisulla :)
   

Kerro tästä muillekin!