O: 66 valiantin osia/ koko auto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Arpu, 12.3.2016.

  1. Arpu

    Arpu 1st gear

    Tarvetta olisi akuutisti takalasille ja repsikan puolen etulokarille. Sitten jos joltain löytyis sellanen takapuskuri joka sentään pysyis kiinni, eli ei todellakaan tarvisi olla mikään priima. Voidaan tarvittaessa ostaa vaikka kokonainen autokin varaosiksi.

    Saapi tarjota numeroon: 0405963879
     
  2. Arpu

    Arpu 1st gear

    Eiks näitä oikeesti oo missään kellään?
     
  3. Arpu

    Arpu 1st gear

    hiljasta ollunna..... lisäksi olis tarvetta pikkulohkon kytkinkopalle mihinkä passaa 130 hanpainen vauhtipyörä ja missä on se 4 jotain tuumaa oleva kytkinakselin reikä
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Täällä on pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta lukijoina vain akoppa-hamstereita. Uudistettu V8 market puolestaan on ilmoituksia hautaava kampe jossa ei tarpeet kohtaa kuin sattumalta.
     

Kerro tästä muillekin!