O: duster/demon pienoismalli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja mxu, 28.4.2014.

  1. mxu

    mxu 3rd gear

    tarve olis 1:25/1:24 duster/demon pienoismallille, mielellään kasaamaton soita o4oo-525956 tai yv/
     
  2. 69

    69 Gearhead

  3. SQ

    SQ Gearhead

    Ootko sää menny ostaan toisenki moparin... :poff:

    AMT:n '71 Duster lienee helpoiten ja halvimmalla saatavissa, tosta on useempikin painos. On oikein pätevä sarja. EvilBaystä löytyy valinnanvaraakin:
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lu ... sacat=1188

    Kotimaan kauppojen listoilta ei sattunut silmään, mutta jos eBay ei nappaa, niin ainakin ModelRoundupilta (hyvä ja luotettava kauppakumppani ollu ainakin omien kokemusten perusteella) löytyy, tosin ylihintaan.
    http://www.modelroundup.com/product-p/amt-8437.htm
    Sieltä toki vois samaan pakettiin ottaa samalla muutakin kivaa...
    http://www.modelroundup.com/product-p/rmx-4268.htm
    http://www.modelroundup.com/AMT-1970-1- ... r2-854.htm

    Tuollainenkin löytyy jos '75 Dart Sport kelpaa Dusterin/Demonin korvikkeeksi. http://www.modelroundup.com/product-p/mpc-r2-798.htm
    Saman firman '71 Demon on myös monessa paikassa preorder-listalla, mutta varsinaista julkaisupäivää ei ole tiedossa.
     
  4. mxu

    mxu 3rd gear

    Joo näin pääs käymään, luojan kiitos onneks niitä ei kuitenkaan ole kuin yksi taloudessa... :poff: Mut stroukkeri isolohko ja muutenkin suht ralli olemus antanee anteeks tämänkin hairahduksen. Sun entinen camarokin muuten vaihto omistajaa, jäi kuitenkin tänne savoon pitkänlinjan harrastajalle.

    Mut tota dusterin pienoismallia en ole suomesta löytänyt eikä oo tuo ebay hanskassa joten ei varsinaisesti haittais jos joltain ylimääräinen löytys
     

Kerro tästä muillekin!