Öljypohjan tiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja menu*, 6.2.2004.

 1. menu*

  menu* Gearhead

  Tänään askarruttaa että mikä olisi virallisesti riittävä lämmönkesto automaatin öljypohjan tiivisteliimalle?
  Olen tainnut öljyä vaihdellessa laitella suunnilleen siitä tuubista mitä on sattunut olemaan, mutta viimeksi näkyy jääneen tiputtelemaan, (merkki oli muistaakseni colgate). Ajattelin että samalla vaivalla kai voisin laittaa siihen sopivankin aineen, jos suosituksia?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei sinne mitään liimoja kannata laittaa. Naputtelee tiivistepinnan suoraksi (se on usein kiristelyn ja irrottelun takia "kupillaan" ruuvien kohdalta), pistää ehjän (ja öljyttömän!) tiivisteen ja kiristää momenttiin. Momentti ei tässä kohtaa tarkoita apinanraivoa + kahden metrin jatkovartta. Ei pitäis vuotaa...
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eikös Colgate oo hammastahnaa?
   
 4. Hemmo P

  Hemmo P 1st gear

  Eikös sinne saa oikein kaupastakin oikean tiivisteen?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Hemmo P 2004-02-06 20:16 ]</font>
   
 5. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Filter Kit:in kun tilaa niin siinähän tulee suodattimen kanssa samassa tiiviste, mulla oli semmoinen korkki tiivari.

  Laitoin kyllä siihen sitten joutessani jotain sinisitä silikonia tuubista kannattaa vaan katsoa ettei levitessä mene laatikon puolelle se liima.
   
 6. menu*

  menu* Gearhead

  Juu, siis normaalitiivisteen lisäksi ainesta kyselin. Tuli vaan mieleen onko laadulla väliä kun katselin uuden filterkitin pakettia ja ne tarjoaa siinä valmistajan omaa tahnaa tiivisteen kaveriksi pinnoille.
  Ilmankin varmaan toimii jos pinnat olisi priimat. Myös momentti oli aiheellinen muistutus, avain jää useimmiten hyllyyn "kun kyllä mulla sen verran näppituntumaa on."
   

Kerro tästä muillekin!