öljyrenkaat jumissa, onko kikkoja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rokki383, 8.1.2010.

  1. rokki383

    rokki383 Gearhead

    rouvan käyttis ei savuttele tai tuprauttele ns korinväristä pakokaasua mutta öljyä kuluu matka ajossa aika raskaasti, muullonkin ainaki jos minä ajan, eli on diagnosoitu syyllisiks nuo öljyrenkaat, forte motor flushia tms on kokeiltu mut ei ainakaan kerralla auttanu, oisko mitään apuja, ei viittis ruveta rengastamaan muuten ehjää moottoria, kohde on toyota carina e 92 vai 93 1,6. bentsiinimoottori
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    Millä öljyillä olet ajanut?
    Luulisi Forten auttaneen, jos vain karstasta johtuvaa.
     
  3. pontso

    pontso Gearhead

    eikös ton ikäsistä toyotan koneist katkennu öljyrenkaat helposti ku veti kiepit punaselle
     
  4. julmajari

    julmajari Gearhead

    mobilistissa oli juttu kun ne elvytti cociksella jostain vanhuksesta jumiutuneet männänrenkaat kaatamalla sitä tulpan reiästä sylinterin läpi ja oljypohjasta ulos, lopulta ei enää valunu läpi ja motti alko toimia???
     
  5. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Onks ohjurinkumit missä tikissä, josko se sieltä fuskais? Se ainakin kannattaa tutkia ennenkun raapasee koneen levälleen.
     
  6. J.M

    J.M 1st gear

    ne öljyrenkaat tahtoo karstottumisen lisäksi meltaantua ja sitten ei auta kuin rengastaa moottori.
    Joku aika sitten ostin sellasen öljyä syövän mazdan,luulin että olisi ollut väljä kun söi niin paljon öjyä ja savutti mutta öljyrenkaat oli vaan kuoleentunut.

    olen itsekkin joskus kokeillu fortea ja muita lisäaineita,kyllähän ne sitä karstaa liuotaa muuta ei ne niitä renkaita jäykistele.auttaskohan siihen viagran ja forten mix? :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!