Ohjaustehostin hakkuuttaa.????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja livinki, 7.5.2008.

  1. livinki

    livinki 1st gear

    Olisikos neuvoja miksi ohjaustehostin alkaa "hakkuuttamaan",kun kääntää vähän reilummin.Letkut heiluu reilusti ja tuntuu ihan ratissakin.Tehostin on chevyn 350 koneen kyljessä ja rattilaitteistokin taitaa olla jostain 70 luvun gm:stä. Tehostimen sisällä näyttää olevan automaattilaatikon öljyt.

    Kiitoksia vinkeistä. :eek:
     
  2. Scally

    Scally 1st gear

    miula on ainakin näissä riisikuppi vekottimissa auttanut vastaavaan vaivaan kun on tuoreet ölpät pistäny tehostimeen..
     
  3. Slapa

    Slapa 1st gear

    On siihen joku ohjaustehostimen hoitoainekin. Korjaamolla laittoivat ja vaihtoivat uudet öljyt, kummasti muuttui pehmeäksi taas ennen kirskuva ja pykivä ohjaus...
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    onko tietoa tuosta hoitoaineesta? vois olla kysyntää,sikäli kun sattuu olemaan toimivaa "ihmeainetta"
     
  5. Sofia

    Sofia 1st gear

    Laitappa kunnon öljyt ja sit ainakin mun tehostaja on tosi tarkka määrästä..alkaa surisee jos ruokalusikallinenki liian vähän öljyä :eek:
     
  6. CAM67

    CAM67 Gearhead

    Forté Power Steering Treatment, www.forte.fi sivuilta löytyy korjaamot, joilla Forte käytössä
     

Kerro tästä muillekin!