Oikeanlaiset valot Dodge Durangoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Rouva vm -74, 19.6.2012.

  1. Rouva vm -74

    Rouva vm -74 1st gear

    Auttakaapa tietämättömiä. Miten on, käyvätkö nämä valot Suomessa?:
    http://www.ebay.com/itm/DODGE-DURANGO-D ... 610wt_1397

    Meillä on rekisteröintiprojekti menossa Dodge Durangoon -97 ja vaihtoehtoina ajovaloille on joko alkuperäiset DOT-valot tai sitten jos uudentyyppiset valot haluaisimme (mitä se nyt sitten tarkoittaakaan..nimim. vaimo vain...), niin pitäisi laittaa korkeudensäätö.

    Vastaavatko ylläolevassa linkissä olevat valot alkup. DOT-valoja (tai ovatko nuo DOT-valot)? Vai pitääkö meidän tyytyä ihan alkuperäiseen malliin?
     
  2. Rouva vm -74

    Rouva vm -74 1st gear

    Ja vielä: olisiko korkeudensäädön laittaminen iso juttu? Mitä se vaatii?
     
  3. MudMax

    MudMax Gearhead

    Jos ne orkkis DOT-valot kelpaavat katsastukseen, niin niillähän se kannattaa katsastaa tulevista suunnitelmista huolimatta.

    Ebayn tarvikevalot lienevät sillä rajalla, että juuri ja juuri kelpaavat edes jenkeissä: Euro tarkoittanee lähinnä eurooppalaistyylistä muotoilua ja väritystä.

    Sports Car Centerin tuomissa Truckmasterseissa on E-hyväksytyt valot, joihin korkeudensäätö on tehty poistamalla suuntausruuvit ja poraamalla reikä valohässäkkäkehikkoon umpion takaosan alle, josta alapuolelle reikäpeltiliuskoilla ruuvatut askelmoottorit puskevat umpion takaosaa tarvittaessa ylöspäin, eli valokuviota alas päin. (Selitys lyhennettynä = aivan paskat)
    Sitä en tiedä saako näitä valoja enää mistään, sen näkee sitten kun ensimmäisen kerran särkyvät :eek:
     

Kerro tästä muillekin!