oikoteitä massan poistoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja LT-74, 5.4.2008.

  1. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Re: poisto

    Nääh, vähän siristää silmiä nii kyllä se riittää.... Khrm, niin ite oon polttamalla poistanu jotain massoja, ihan sellasella halpis kaasupolttimella ja sitte kaapinu pois, joskus vahingossakin tullu poistettua kun on hitsannu ja massaa syttyny tuleen :) teräslaikallaki jostain pienestä kohtaa jos on tarvinu niin oon poistanu, sen pitkähkön leviämisprosessin takia kuitenki yleensä se 'kosani' tulee haettua.
     
  2. alternator

    alternator 1st gear

    Wurth Pineline tehopesu raakana. Levitetään massan päälle ja odotetaan joku minuutti-tunti. Pitäisi lähteä lastalla työntämällä kohtuudella irti ilman kuumailmapuhaltimia. Kyseinen pesuaine saattaa haalistaa maalipintaa, että varokaa laittamasta väärään paikkaan raakaa litkua. On täysin mäntyöljypohjainen ja luontoystävällinen. Hinta n.16€ 4litraa. Ja jos ei massa lähde niin sillä on hyvä pestä auto. Riittoisaa ainetta autonpesuun seossuhde siihen hommaan 1 osa pesuainetta 200 osaa vettä.
     

Kerro tästä muillekin!