Old Kool nro 4 on julkaistu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja -zzz-, 12.2.2015.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Uusi Vanha Viileä on siis ilmestynyt ja kaksikielisenä jälleen. Verkossa on pohdittu, miksi toimitus laiskuuttaan vähentää juttujen määrää tekemällä artikkelit kahdella kielellä. Voin vakuuttaa että jos tässä haettaisiin helpointa tietä, niin teksti kirjoitettaisiin suomeksi ja sen editointi jätettäisiin lukijan vastuulle. Eli mukaan vaan kaikki aivopierut omistajan äidin kynsilakan väristä jne.

    Niinkuin on keskusteluissa on todettukin, on tarkoitus viedä täkäläistä kulttuuria maailmalle, koska sitä siellä arvostetaan. Olemme myös kuulleet, että jotkut tykkäävät lukea molemmat jutut ihan vaan opiskelun näkökulmasta ja jotkut taas huvittavat itseään bongailemalla erilaisuuksia tekstin sisällöstä. Nehän eivät tietenkään ole ihan samanlaisia...

    Joka tapauksessa kiitokset kaikille tilaajille, uusi tilausvuosi on pyörähtänyt käyntiin ja seuraamme jännityksellä saammeko riittävästi tilaajia jotta lehti jatkaa ilmestymistään tulevaisuudessakin. Tilaajat ovat meidän elämämme! Check it out bro/sis!


    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!