olds 307 vesivuoto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 8.6.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  vuotaa jäähdytysnestettä mutta vuotopaikka etuosassa hukassa, vesipumppu?????? onko vastaavia kokemuksia?
   
 2. herrakani

  herrakani 1st gear

  Olisko vesipumpun weephole?
  Tarkoittaa sitä että vesipumppu on rikki ja vaihdettava.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  On. Peruskauraa 307:ssa.. Itse vaihdon pässinä vesipumpun - suotta.
  Oikea vuotopaikka oli koneen etupäässä kansien ja imarin välisistä tiivistepinnoista. On kuulemma yleinen vika 307:ssa tuo etupään ruikkiminen. Koska laaja purkuhomma imarin irroitamiseksi ei kiinostanut, eikä vuotoa öljytilaan ollut kokeilin ennen Holts -syyläri sementillä.. Toimi kuin junan vessa ja on pitänyt jo 7-vuotta.

  Jos vuoto tosiaan on pumpusta, niin sen pitää tulla siitä alapuolen weep holesta todistettavasti. Tuo etupään ruikkiminen kun sotkeutuu aikavaikeasti jäljitettäväksi kiitos fanin.. :odroll:
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  weephole = juorureikä jos siitä vuotaa niin poraa sopivaksi ja tee kierteet ja pultti siihen liiman kanssa, kestää vuosia :p
   
 5. Jaa en olisi kovin varma. Jos se jäähdytinneste, joka pääsee rikkinäisen fiiberin läpi laakeripesään ja sieltä pois weep holesta, estetään vapaasti poistumasta tarkoittaa pumpunlaakerien uittamista glykolivedessä.

  Voipi sitten yllättävästi leikata kiinni kesken ajon vesipumppu.. Ja sehän sitten vasta mukavaa on ..
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  mitestuo syylärisementti? onko kokemuksia muilla,epäilenkösuotta?
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Toimi mulla 307:ssa.. Ja BTW jostain luin, että GM:n oma manuaali neuvoo pistämään sementin/tiivistysaineen jäädyttimeen aina normaalina huoltoproseduurina, kun ko. koneessa rämpätään kansia/imaria. Kyseistä GM:n omaa tavaraa saa ihan Opel-huollon varaosatiskeiltä. Kai ovat tunnustaneet 307.kin lirutusherkkyyden?
   
 8. tomtomi

  tomtomi 1st gear

  On tosi vanha viesti, mut kiinnostaa tämä tiivistysaine että mitähän tuo mahtaa olla jos huolto-ohjelmaankin kerta kuuluu?
   
 9. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

Kerro tästä muillekin!