Olds 307Y ja WinALDL

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Stance, 19.9.2007.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    Kellään kokemusta WinALDL:stä ja tietsikka ohjatusta oldsin 307Y:stä? Auto on Caprice Wagon 1990. ECM:n tyyppi löytyi boksin kyljestä: 1228330.

    Olen tässä parin tunnin ajan koettanut saada dataa ulos käyttämällä Elekmalta hommattua ALDL-USB-kaapelia ja läppäriä. Piuha asentui porttiin COM8.

    Ainakaan vielä en ole onnistunut saamaan näitä keskustelemaan toistensa kanssa. Jos jollain on kokemusta samasta setupista, niin vinkkejä otetaan vastaan!
     
  2. Stance

    Stance Gearhead

    Tuo ECM tyyppi ei muuten ole listattuna WinALDL:ssä, joutunee soveltamaan ja käyttämään jotain muuta ECM tyyppiä. Kaasutinversioita ei listassa montaa ole muutenkaan.
     
  3. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Voehan nenä, ku pääsis siihe asti että sais vähäsen juoteltua piuhoja...alunperin piti pruuvata sitä WinALDL:ää 350 tbi:hin, mutta nyt kun meiän vanha Capriisi palasi harharetkeltään takaisin kotia, vois senkin kanssa kokkeilla, tarvii vissiin yks vastus lisää käyä hakemassa vain...

    Siitä tiedä pelaako ne mikään... :odroll:
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Oletko koittanut pistää 10k vastuksen B ja A välille?? Jotkut boxit ei anna dataa ulos ilman.
     

Kerro tästä muillekin!