olds 5.7 bensiinin venttiilikoneisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja golden rocket, 27.1.2015.

  1. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    saako noita keinuvipujen alumiinisia pari-pukkeja mistään uusia? ja näitten kiristys momentti on. löytyykö oldsin moottoriin mitään tän päivän venttiili koneistoa? vanhat on niin perkeleen kuluneet että jotain pitäis keksiä. tänks etukäteen
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onhan tohon ihan kokopatarautaisiakin olemassa mutta rullavipat on se paras vaihtoehto.
     
  3. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    mistäs näitä hienoja osia saa, tänään soitellu ympäriinsä vastaus ollu ei noita mistään enään saa tai sitten pitäis käyttää kannet koneistuksessa että saa uudet suorat jenkat kokoon 7/16 tai kokoon 3/8 johan löytyis niin ja edellyttää vielä että vaihtaa nostimet ison koon työntötankoille. tää maa moottori on 68-69 kaposilla tangoilla pukkien kiinnitys 5/16 pulteilla.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä noita studeja saa 5/16" jenkalla COMP Cams 4542-16 Rocker Arm Studs. Noihin saa sovitettua´vaikka pletukan vipattimet.
     
  5. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    tänne se tieto tullut on. onko noille tuumille mitään koko palikka pakettia.
     

Kerro tästä muillekin!