Olds delta -79 HA-5

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja electra1, 6.11.2006.

  1. electra1

    electra1 Gearhead

    Tietääkö kukaan kyseisestä autosta mitään??
    Alkuperäinen väri punainen ja rekkari HA-5
     
  2. tammercity

    tammercity Gearhead

  3. Luigi

    Luigi Gearhead

    Ha-1:sen ostin aikonaan karkkilasta,oisko ollut -90,hämeenläänin maaherran entinen diesel,johon oli vaihdettu oldsin 455.Kyllähän laukkasi dieselin perällä.Myin auton Frankielle joka antoi laikan laulaa ja muutti auton nykykuosiin.
     
  4. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Toi HA-1 auto oli meikäläisen ukkelilla n. kuukauden päivät... osti liikkeestä muistaakseni jopa uutena ja ajo kunnes dieseli sano ittensä irti,joskus 80-luvun alkupuolella... ei vissiin osannu ajaa sillä 5.7:lla rauhallisesti... Sai kaupan purettua sen jälkeen. Sittemminhän se näkyi ilmeisesti orkkiskunnossa elokuvassa Pekko ja aikamiespojan poikamiesaika...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla on HA-12 delta,kait taksi alkutaipaleellaan.
     
  6. Luigi

    Luigi Gearhead

    Jossain elokuvassa oli pelkät kilvet,auto ei kelvannut.Maaherran autoa esitti,juttelin kerran vanhemman herran kanssa joka autoa oli uutena ajanut ja maaherraa kuskannut,ei ollut vakuuttunut dieselkoneesta,muistaakseni auto oli aika pian vaihtunut lääninhallitukselta.
     
  7. electra1

    electra1 Gearhead

    HA-5 :sesta kaivattas tietoa... Saishan toki akesta vanhoja otteita, mut yritetään tätä kautta ensin... :odroll:
     
  8. juha3110

    juha3110 1st gear

    HA-43

    on delta HA-43
     
  9. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

  10. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Olds (HA-43) Lappeenranta 29.09.2021

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!