Oldsmobile 455 pakosarjan pultit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja BigOJS, 9.7.2016.

 1. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Tarvitsisin yhden pultin Oldsin 455 pakosarjaan. Tutkin netistä, että oikea pulttikoko on 3/8 tuumaa x.750 uhl. Onkohan ketään joka voisi auttaa mikä olisi pultin koko noin suurinpiirtein metrisessä järjestelmässä? Halkaisija ja nousu?
  Pöydällä on neljää erilaista pulttia, mutta kun ei tiedä mikä noista nyt sitten olisi käypäinen.
  -OJS
   
 2. Substitute

  Substitute Gearhead

  Ne on tuumapultteja, niitä saa tilaamalla jenkkivaraosakaupoista tai vaikka IKH:lta. Ja tietysti ihan ruuvikaupoista. Ja Nippeli Tepolta. Ainakin Western Partsilta kauppias vastaa ihan puhelimeen ja voi yhdessä sitten pähkäillä sitten asiaa.
  Unohda metrisillä kierteillä olevat rautakaupparuuvit tuossa käytössä, etenkin kun ne ruuvien kantojen koot ovat liian isoja, 17mm kiintoavain tuonne tietää ongelmia.
   

Kerro tästä muillekin!