oldsmobile custom cruicer "ruotsin lippu" ja skoda pickup

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja taunusstyle, 28.8.2013.

 1. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Delta lähti noin viikko sitten uuteen kotiin, luultavasti menee varaosiksi toiselle deltalle. Eli deltan tarina päättyi tähän:( Mutta saipahan cruiceriin vähän rahoitusta. Sivu juonena deltan tilalle tuli skodan pickup :D eli romun määrä pysyi samana verstaan pihassa:p
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Tuli hommattua alkuperänen ratti lahopuu grantin tilalle, alko ärsyttämään tarvikeratti. Ihme että löyty ku tuppaa kaikki ratit olemaan halkeilleita
  [​IMG]
   
  Muokattu: 24.3.2024
  isalmela tykkää tästä.
 3. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

 4. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Hitaastihan tuo rojekti tuntuu etenevän muitten kiireitten takia, nyt kuitenki alottelin ovien pohjatyöt. Pinta ruosteita ja vanhaa maalia tullu enimmäkseen hinkkailtua, samalla kokeilin ekaa kertaa koritnan korvaaja joka tuntuu tällä hetkellä ihan pätevältä. Kiinalainen kulmavinku vain heitti v...n kiukaalle kesken parhaimman motivaation:mad:

  [​IMG] [​IMG]
   
  Muokattu: 24.3.2024
 5. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

 6. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Eipä paljoa ole taaskaan homma edistyny. Ovet on saanu epoksit pintaan ja seuraavaksi hionta maalia pintaan. Saranat purkasin että saapi viiä pulverimaalaukseen. Samalla pähkäilin miten sais korjattua ne stoppari rullat ku ovat ihan loppu ja alkuperäset maksaa ihan sikana, niinpä tilasin kiinasta pieniä laippa laakereita kumi tiivisteellä. Naputtelin sitten alkuperästen tapit pois ja tapin reikään jengat ja kovalla pultilla kaks laakeria päällekkäin rullien tilalle. Nyt ei enää rutise tai pauku ovia aukastessa ja toimii herkästi. Tuolle remontille tuli hintaa 5 euroa, normi rullat ois maksanu ebayssa yli satasen kaikkine kuluineen:eek:

  [​IMG] [​IMG]
  Ja tässä oven rajotin rulla keksintö
  [​IMG]
   
  Muokattu: 28.3.2024
  LPV, isalmela, teippi-mikko ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Höh, skoda tuntuu etenevän kovempaa tahtia ku itte olssi. Eihän tää näin pitäny mennä että sivu rojekti etenee:confused: noh kai se johtuu siitä että siihen on kolme kertaa halvempaa. No eipä tuolla hallisa viittiskään nyt vanhoja maaleja pöllyyttääkkään olssin pinnasta, pittää ootella kevättä ja kuivia ilmoja niin pääsee itte asiaan:cool:
  Laitampa tähän samaan skodanki kuvat niin ei käy aika pitkäksi:p https://aijaa.com/a/C28ytv
   
  Gary Grand ja Arkkumies tykkäävät tästä.
 8. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Muokattu: 24.3.2024
  isalmela tykkää tästä.
 9. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Nyt hokasin miten kuvia saa liitettyä, eli lisäilen kuvia sillontällön:D:p
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 10. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  [​IMG] Ilmastoinnin härpäkkeekki löyty kaverin buickista ku se halus eroon niistä, saa sitten nähä onko ehjiä enää vai muuttuuko suunnitelmat.
  [​IMG] [​IMG] jarru osia tuli kunnosteltua viime vuonna

  [​IMG] Alustan osat kunnostettu jo deltan aikan. Kait se tuosta pikkuhiljaa edistyy
   
  FuryIII '71, Arkkumies, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Muutin otsikkoa ja lisäsin tuon sivu rojektin ku ei jaksa tehä skodalle uutta kertomusta:p
   
 12. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  [​IMG] tuommonen helmi löyty yhestä lavosta vuosi sitten:cool:

  [​IMG] ai että tullee komia mosa skodilakkiin.

  [​IMG] venttiili kopat tuli maalailtua ryppymaalilla. Kopan rivotukset ja tektit pittää hioa kiiltäviksi:D
   
  leivonharri, isalmela ja Arkkumies tykkäävät tästä.
 13. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Skodilakin mottiki alkais olemaan paikalleen laitto valmis. Pikku juttuja vielä ja ootella että ite autoki ilmestyy lumen alta:cool:
  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 14. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Tjahas. Olsmobiilikään ei luonnollisesti ole edennyt mihinkään kun käyttö romuissa jatkuvasti jotaki hajoaa tai sen verta tutkiskelin että selvis miksi kontissa on jatkuvasti vettä. Ruoste oli hiippaillu sivuikkunoitten liiman alle ja lasit melkein irti, eli maalaus urakka alkaa heinäkuun aikana lasien irroituksella ja uudelleen liimauksella.

  Sen verta kuitenki ku joutanu niin skodan mottipaketti ois valmis paikalleen laitettavaksi, kesäkuun aikana kuitenki pitäis tehä ku työn alle tulee fiat ducaton moottori
  [​IMG]
   
 15. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  Pikkusen on projekti hommat edenny niin että lava skoda sai moottorin jälleen paikalleen.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Samalla tuli rapsuteltua pohjaa ja löytyhän sieltä talvi iltojen iloksi hitsattavaa, ei niinkään isoja reikiä mutta pikku reikiä sieltä täältä. Tuonki pohja pinnotettu jollain muovi massalla ja sen ruosteenesto kyky loppunut saumakohdista. Koeajollakin kävin, melko laiska härveli, varmaan johtui 15 vuotta vanhasta bensasta ja laahaavista etujarruista. Pakoputki kans saattaa ahistaa ku kolistellessa vaimentimia sisältä tuli hitosti ruoste körnää ja muuta roskaa, se oliki tarkotus laittaa 2 tuuman röörillä ja läpivirtaavilla vaimentimilla
   
  Muokattu: 10.7.2024 klo 15:04
  Isamu ja Arkkumies tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!